Přejít na obsah

Člen Wender POZOR!


long

Doporučené příspěvky

Wenderův/Benderův styl interpunkce, hrubek a snahy o následnou sebechválu mi sice jistého permanentně zhrzeného štamgasta připomíná, ale proč předjímat výsledky "mravenčí policejní práce"?

 

Identitu spammera by i amatérovi mohla napovědět poslední "Received: From" IP adresa v hlavičce mailu, v kombinaci s některou geolokační službou, samozřejmě s nejistým výsledkem u mobilních čísel a veřejných AP. Insider u Seznam.cz díky otiskům v reklamnímu trackingu a ignorantství+lenosti dotyčných zametat na použitém počítači/mobilu stopy samozřejmě vydoluje víc i kdyby šlo o "veřejnou knihovnu", včetně historie a primárního freemailu (typicky na téže doméně) - ale je otázka jestli se Long sám nedovtípí dřív...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

...

Jinak za to že teď zdejším členům chodí na jejich soukromé maily podobným spam bohužel můžeme poděkovat i Chronomagovi, který svou měsíční neaktivitou ve věci nefuknkčních SZ spoustu naivních lidí motivoval ke zveřejnění "ostrých" adres se jmény v profilu, inzerci a v patičkách, tak jako to máš dodnes i Ty...  -_-

 

I když z Tvého podání je mi jasné, jak to myslíš (sousloví "... naivních lidí motivoval..." hovoří kulantně a jasně), tak za to, že si někdo dobrovolně veřejně vystaví svoji soukromou emailovou adresu, si může jedině on sám, nikdo ho k tomu nenutí ani chronomag. A když už to někdo nemohl přežít bez inzerce (beru, že nebylo jasné jak dlouho bude období bez SZ trvat a zda skončí), neni snad takovej problém si na to založit novou emailovou schránku a když už není třeba ji zrušit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty pico to je mazec:) muzu se zeptat? Jedu do Maďarska do lázni muzu si s sebou vzít damaska?

Helló, a magyar gyógyfürdőben nem lehet olyan víz, amely pusztító korróziót okoz.

 

Abych nebyl OT, přeji úspěch při pátrání, sám jsem něco podobného zažil ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...