Přejít na obsah

Casio MRG-G2000HA TETSU-TSUBA


p3k

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár stručných info k hodinkám skoro za 200 t. Kč.

Jedná se o limitku pro rok 2018, vyrobeno by mělo být 350 ks.

Jdedná se o hodinky, odvolávajíci se daleko do japonské samurajské historie, zejm. svou lunetou (nebo spíše horním krytem) provedeným tradiční japonskou technikou ve stylu tetsu - tsuba, jakou se vyráběly chrániče ruky na starých samurajských mečích. Výroba z oceli probíhá ve více fázích, kování, kalení, tepání a povrchová úprava. Obdobný povrch - textura se opakuje na prostředních dílcích  tahu. Technika se nazývala arashi-ji (drsný povrch).

 

post-20625-0-30117900-1530121300_thumb.jpg

 

Dále google překladač:

Textura  MRG-G2000HA také vzdává hold tradičnímu japonskému kovoobrábění s probarvením. Náramek odkazují na murasaki-gane (přeložené do "fialového kovu"), slitinu se zlatým obsahem, který v průběhu času vytváří fialovou patinu a suaka, slitinu mědi s jasně červenou patinou. Fialové stínování jasně naznačuje pouzdro a náramek, zatímco rámeček odráží suakaův tón. Pro dosažení tohoto zbarvení bylo použito AIP (Arc Ion Plating) pro aplikaci vnějšího povlaku na titanové složky, které již byly podrobeny procesu vytvrzování. Aplikace AIP také dává hodině další výhodu ještě větší odolnosti proti poškrábání

 

post-20625-0-84280400-1530121209_thumb.jpg

 

Napájení modulu MRG-G2000HA je vlastním 3-cestným modelem Connected Engine, který udržuje přesný čas kdekoli na světě prostřednictvím GPS, rádiových vln a připojení Bluetooth ke spárovanému smartphonu. Díky funkcím, jako je automatické přizpůsobení místních a světových časů, jsou to hodinky pevně zakotveny v nejnovější technologii, ale také respektují svou minulost.

 

post-20625-0-74102200-1530121390_thumb.jpg

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po měsících...

Vubec nechapu o co jde. Jak kdybych se vychrchlal nekomu na ruku a rekl mu gratuluju ,jsi jednim z 300 stastlivcu a mimochodem dluzis mi za to 300tis.... A patinu Suaka dodam dle pozavku v zavislosti na vcerejsi veceri... A pro fandy doporucuji dvojity klystyr na to vase Arashi-ji.. 

Upraveno uživatelem Davisimus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...