Přejít na obsah

SPEEDY TUESDAY #2


brownwld

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 506
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak mi odepsali (samozřejmě až uplynula hodina od rezervace), že mám zkontrolovat SPAM. Tak jsem jim poděkoval, že tuto radu si mohou nechat - hlavně když jsem už předtím psal, že ani ve spamu nic nemám. Mají nás za debily nebo co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Dzos - to mi pred chvili taky napsali.. Neuveritelny, odpovedi na seznam, stejne tak maily smerem k nim, chodi.. Ale potvrzovaci mail na seznam nedorazi.. Asi nova doba, musime mit velkyho bratra gmail, aby k nam potvrzeni doputovalo.. Tak 2 hodiny legrace pryc.. Chyba jednoznacne na strane Omegy, tech lidi bude asi dost, predpokladam, ze resit to nijak nebudou..  :boxing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Priste to bude mozna jen koncovka .ch... Hlavne minule seznam mail byl bez problemu, o to vice to je k nepochopeni.. A kolega z prace, co take objednaval, bo jsem mu volal, zadal mail seznam.. Nasledne se snazil prepsat na gmail a neslo to. Tak okamzite poslal mail se screenem a zadosti o preposlani na gmail a prekvapive nic, zadna odezva nebo pomoc.. Registrace vyprsela, mail zadnej.. Tudiz taky bez hodinek.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...