Když hodinář neví co ho čeká a neví, nikdo nemůže říct, že to na 100% opraví.
Tyhle hodinky, mají o zhruba 2/3 delší pero než se používá u kapesních hodinek a mělo by mít většnou (není to 100%) i třecí spojku,
jako náramkové automaty. Když se v tom někdo nevrtal a nějak to nepředělal.
U těhle kapesních hodinek, bývá problém u západky perovníku, tedy opotřebeých zubů západky, nebo když ,to někdo rozebírá natažené, prostě je zlikviduje .
Další problém, bývá v natahování, to znamená .
Perovník je centrálně přišroubován k základně vlastně matkou s levým závitem,
někdy časem, má velkou výškovou vůli a spojkové kolo, do zubů perovníku špatně zapadá, nebo je to po letech tak opotřebené,
že to už nelze i při veškeré snaza o zmenšení všech vůlí opravit, v rozumných mezích a při natahování to občas přeskočí.
Ostatní věci, pak jako ulomená setrvační hřídel, je v porovnání s natahováním, jenom v uvozovkách prakticky banalita.
Samozřejmě, když se v tom někdo vrtal a například ulomil nějaké čepy kol, poškodil kotvičku, nebo tam něco schází, je pouze na štěstí, když se mi to podaří opravit.
Ano maluji čerty na zeď, ale se vším tím, jsem se za ty léta u 8 denních setkal, takže ještě jednou.
Niko nemůže na 100% říct, když ty hodinky neviděl, že to na 100% opraví .
A když to je přez několik lidí, spíš to vypadá, že se chce někdo na někom zahojit. nebo to mít opravené skoro zadarmo. Prostě je to můj pocit .
I když na druhou stranu,
Je to pro hodináře, který opravuje starožitnosi a nejsou tam problémy o kterých jsem psal v podstatě běžná oprava.
Tak asi tak Jirka