Přejít na obsah

Fešn okno strejdy Clockyclocka


Hector

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě bych to doplnil o ostruhy a okovanou špičku na tu fuseklovou část té jistě pracovní boty.Jinak je podle mě na těch škrpálech strašně málo doplňků ve tvaru piňďoura.Teda podle dnešní módy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad ty holý nohy vs. ty mikrofusakle. Tuhle jsme byli na ultrazvuku a jak je místním dobrým zvykem, lidi se tam zouvají, někdo pokračuje bosky, jinej mašíruje do erárních pantofláků. A vidět kontrast těchle mikroponožek u těch maminek tam proti jednomu z tatínků, který se tam objevil a zul.... to by se jednomu zvednul kufr. Bez urážky pokud tohle někdo fakt nosí, vypadá to fakt odporně na borcovi. Vypadá to divně jak s botou nazutou, tak s vyzutou.

Nejsem modáč, ale lonťák, ale ty poslední fota z gentlemans klubů vypadají perfektně, to předtím je svět na ruby a humus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podzim u Gucciho je taky chutnej :)

 

 

Tak jestli tam nabizej novou hlavu, tak bych jednu vzal a prihodil bych nova kolena, kotniky a oplatkou jim tam nechal neco ovaru :-).

Koukl jsem jen na tu uvodni fotku. Modou nepoliben to nehodlam zkouknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nektery ty rekvizity jako useknuta hlava, drak a chameleon byly ale dost vtipny. Ze se doziju doby, kdy bude modu predvadet i Fantozziho dcera se srostlym obocim sem nevedel. Ale vypadalo to, ze zadani je jasny. Sezente na ulici nejaky prisery a reknete jim at tudy projdou jak kdyby sly do kramu pro mliko... Jo a tohle jim obliknete. Co k cemu patri? To je asi jedno!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podzim u Gucciho je taky chutnej :)

 

 

Todle by chtělo nějakého slušného komika na komentář ve stylu MMA představování pokémonů.

 

Here comes Tampon-Girl, Granzilla, Preppy-Peppy, Snak'unt, The Albatros, Pac-Person, Bleary Steve, Pea-No-Cock, Moth-Balled, Marjorie the Possum-Fondler, Freakozoid ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podzim u Gucciho je taky chutnej :)

 
Vždycky mi bylo divné, proč se dnes všechny modelky tváří tak nepřítomně, bez zájmu, až poněkud povýšeně a opovržlivě.
 
A pak jsem někde našel, že ony tady nejsou proto, aby se někomu mile podbízely, ale aby ukázaly, že mají lepší hadry a tím i lepší sociální status, než ty nevkusné socky, co je sledují. Jó ale když si ty nevkusné socky koupí ty jejich super hadry, tak tím hned stoupnou na společenském žebříčku a budou se moct na ostatní taky tvářit povýšeně.
 
Takže pánové, hlavně vy s těma novejma keramickejma a zlatejma Daytonama na gumě, nezapomeňte je nosit s řádně přezíravým výrazem na tváři, protože jinak to není vůbec cool :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...