Přejít na obsah

Vulcain Cricket President


Wayt2J

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

dostala se ke mně velmi dobrá nabídka na koupi tohoto cvrčka:

 

http://www.vulcain-watches.ch/en/collection/all/50spresidentsspecial/steel/160151.326L

 

Chci se zeptat jestli máte zkušenosti s Vulcainy, protože jsem o nich ještě před nějakým týdnem skoro nic nevěděl a jestli má někdo třeba zkušenost s konkrétním modelem.

 

Aktuálně jsem poslední 3 dny strávil na všemožných fórech a vypadá to na kvalitní počin, značka není až tak běžná, což beru jako plus a mechanický alarm je skvělá funkce, která je podle mě dost vyuřitelná.

 

Zde na foru jsem viděl nepřekonatelnou recenzi na Aviatior Cricket GMT od martara, která značku dobře přiblížila a strojek je podobný (V-10 v Aviatoru, V-11 zde).

 

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli jsi je už měl na ruce, asi nemá smysl řikat ti o kvalitě provedení a kráse modrého cifru - to jsi viděl na vlastní oči. Jsou to parádní hodinky, komeckonců tenhle model nosí nebo před pár roky nosil pan Schediwy, který ma vyhradní zastoupení Vulcainu pro ČR, a ten si asi má z čeho vybírat. Strojek V10 se chová jak u mne, tak u dalšiho zdejšího člena (s většími zkušenostmi a znalostmi než mám já) překvapivě kultivovaně, vzhledem na své konstrukční stáří. Jestli je můžeš mít za dobrou cenu, hurá do nich! :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě teda musím opravit jedno svoje tvrzení, p. Schediwy nosí maličko jiný model http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1550174 , ale to je fuk. Ten tebou vybraný je naprosto super, bez čislic se mi líbí víc. Boží je i s tmavě šedým cifrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ciferník bez číslic mě právě taky zaujal a když jsem projížděl kolekci, tak se mí líbí nejvíc. Nejsem až tak velký fanda arabských číslic, vždy se mi spíš líbil tento styl a nebo pak římské.

 

Aspoň pak budu moct přidat foto do unikátů fóra  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale nahoda, zrovna dneska jsem si procital historii a koukal na videa o tehle znacne.. Nakonec jsem skoncil u rady prezident..  :D Tyhle nebo podobne  by byla i moje volba.. Jsou moc pekny, mimo hlavni proud, zajimava firma, navic s cvrckem..!Uz kvuli tehle funkci jsou bozi.. ;)  Pokud do nich pujdes, zkus je poradne nafotit  :camera: , budeme urcite moc radi  ^_^  :punk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...