V rámci redukce si dovolím nabídnout prakticky nenošené CASIO G-SHOCK GA-1100-1A3.
Kupované byly asi před rokem (možná dvěma) v Koscomu, kde dávají záruku 5 let, takže hodinky budou ještě v záruce. Zatím jsem však nedohledal prodejní doklad (je totiž v megabalíku všech záručáků a paragonů ze dvou domácností). Ale dohledám jej. Nicméně jinak je balení kompletní, včetně všech krabiček, manuálů a dalších papírů, co k tomu v balení patří.
Hodinky byly na ruce párkrát, čemuž i odpovídá aktuální stav. Dovolím si tvrdit, že od nových se snad liší jen případným prachem na řemenu a pouzdru, který mi tam nasedal, když jsem je fotil. Kdo tedy hledá G-SHOCKy v super stavu, ale za diskontní cenu, tak je právě našel.
Technické detaily:
Model: Casio G-SHOCK GA-1100-1A3
Pouzdro: plast
Pásek: Plast
Spona: Trnová
Barva: černá se zelenými detaily
Vodotěsnost: 200 m
Velikost pouzdra: 52,1 mm (klasika)
Vybavení: diodové podsvícení, kompas, světové časy, stopky (24 h), teploměr (-10 až +60 stupňu Celsia), 5 alarmů, funkce snooze (opakované buzení), kalendář. a Samozřejmě zvýšená výdrž proti otřesům a nárazům.
Aktuální cena v Koscomu a jinde u autorizovaných prodjeců je 7.490,- Kč. Já bych za ty své chtěl 5.490,- Kč
Preferuji předání v Praze, ale vlastně ani poště se nebráním.
Komunikaci a nabídky, prosím do SZ. Nějaké zběsilé slevy neplánuji, tak mi spíš raději napište, než abyste (marně) čekali na Godota (který by třeba nepřišel).
Foto:
(takže, kdo si vezme zelenou pilulku a vyrazí ven, vstříc nespoutaným outdoorovým radovánkám?
)