Přejít na obsah

SEW 2018


Skopky-Sonny

Doporučené příspěvky

Pánove a dámy,

 

dovolte, abych Vás všechny pozval na další, letos již 5.ročník výstavy luxusních hodinek SEW 2018 konané 19.-20.10.2018, opět v Moravské galerii Brno - Husova 14.

 

Tradičně se můžete těšit na mnoho vystavovatelů a bohatý doprovodný program formou odborných přednášek, který ve spolupráci s dalšími sestavuje pan Igor Sirota.

 

Vystavujících bude opět podobné množství jako loni (~34) a bylo by jich i mnohem víc, ale prostory galerie bohužel nejsou nafukovací.

 

Každopádně už mohu prozradit nově účast švýcarů Arnold&Son nebo malé francouzské manufaktury Phenomen. Tím ale seznam nekončí, tak zůstaňte naladěni a sledujte oficiální web a sociální sítě:

 

http://www.sewbrno.com/

fb.com/sewbrno/

https://www.instagram.com/salonexceptionalwatches/

 

 

Také bychom rádi udělali něco přímo pro členy Chronomagu a tak nás napadl společný Chronomag after-party / sraz po skončení akce v sobotu večer. Co Vy na to, byl by zájem? Ať ten tikající svět můžem pěkně všichni u piva řádně rozebrat :cheers:

 

 

Díky za pozornost, budeme se na Vás těšit.

 

 

Sonny

Upraveno uživatelem Skopky-Sonny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakce pánové.

 

Co se doporučení hotelu týče, Moravská galerie je cca 5min od Náměstí Svobody, čili pořád centrum. Hned vedle je z těch komerčních Best Western Premier Hotel International Brno, pár kroků dál pak pro náročnou klientelu Hotel Barceló Brno Palace nebo Hotel Royal Ricc. Každej má ale jiný očekávání. Někomu jenom stačí složit hlavu a nepotřebuje servis kolem, takže nejlíp si to porovnáte přes booking a podobný.

 

VIP gala v pátek večer je taky otázkou osobního vkusu. Už v minulosti tady od pár lidí zaznělo, že to není nic pro ně...jiní mají zase tento typ akcí rádi. Bude tam samozřejmě občerstvení a všechny stánky po celou dobu otevřeny tak jako přes den.

 

Ten after pro chronomág teda nějak vymyslíme :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však právě aby se "Chronomag after" nekryl s gala, psal jsem hned na začátku že by byl v sobotu večer. Navíc i pro mimo-brněnský to bude lepší, pátek je přecejenom pracovní den a né každej se může utrhnout dřív z práce.

 

Ta gala je večírek pro vesměr vybraný klienty partnerů nebo lidi, kteří vyžadují něco víc než jen po práci rychle skočit omrknout hodinky. Dress-code, možnost potkat se zajímavými lidmi (nejen z hodinářské branže), případně navázání obchodních vztahů..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Také se letos opět teším a doufám, že ten sraz na VIP večeru letos konečně vyjde. Loni se sraz v 22:00 uplně nahoře u vína nějak nepovedl.

Upraveno uživatelem martigen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...