Přejít na obsah

Zenith Defy Classic 2018


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, sám teď pravě asi nevím, jsem zmatený, protože ten Doublematic je taky famózní :lol2: No nic, třeba se modrásci neprodají a bude klid, každopádně jestli nad nimi někdo zde uvažujete, neváhejte a pište, určitě se nějak dumluvíme. Jsem připravený s cenou dost výrazně pohnout  :newyear: 

Ja Ti teda neco do zpravy napisu,ale sem taky.

Včera jsem tento model modrásků zkoušel na ruce, a na živo jsou mnohem lepší, fotky zkreslují i jejich velikost. Kdybych už neměl hodinkově plno tak je beru hned, jsou famózní

Asi jsme zkouseli stejnej kus-ted jdu od Hanaka-neco jsem tam potreboval,tak si rikam- mrknu na ty novy vlnky...za me trosku zklamani (hlavne je nemely na tahu) a v tom vidim afriho zenithky...bezim k nim-kricim na prodavace a si pohne-ze je chci videt hned-no co Vam budu povidat...jinak teda vaha zadna(titan je supr),hodinky prehledny,modra je hezka,pruhled na stroj taky supr...

Za me jako hodne povedeny hodinky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, zkoušel jsem je tam, a vážně jsem na chvíli uvažoval, že tady ty africký vezmu, protože jsou pocitově na ruce mega super. Ale už mám ty svoje Expy kvůli nimž bondovky leží jen v krabičce, tak brát další parádu do party by asi nebyl nejchytřejší počin.

 

Trochu jsem tam zkoušel prodavače z vlastností strojku ohledně odolnosti, ale moc jsem nepochodil, chtěl jsem vědet, zda má nějaké součástky zajišťující antimagnetizmus jako třeba vlásek ze spešl materiálu. Na rolex stránkách ohledně popisu každého modelu jsou krásně přehledně všechny tyto fičury ve strojku uvedeny, člověk nic nemusí hledat. Tady o tom zenith kalibru se mi až tak detailní specifikace nepodařila najít.           

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě právě tímto vystupováním Zenith a manufaktura jako taková fascinuje, tím takovým zvláštním tajemnem :-) Patří mezi top hodinař? světa s velkou historií, nespočtem patentů a ocenění (2333), a pravděpodobně už asi není další důvod pro větší reklamu. Co já jsem se vyčetl, inhouse kalibr 670 je tu od nějákého 94 roku, byl vyhlášen kalibrem roku a je brán experty jako precizní, přesný a odolný bezproblémový kalibr. Letos jediné co tak nějak Zenith přiznal, že vložil silikonový krok, použil 147 komponentů z 22 typů materiálu, ale jakého nezveřejnil. A to ani vlásek na co se ptáš, ale pravděpodobně jde o glycodur nebo silicon, pošlu dotaz do Zenithu :-) Ohledně antimagnetizmu je nejdůležitější hlavně celé pouzdro hodinek a v tomto případě je samozřejmě asi titan bezkonkurenční, stejně jako že nejméně vnímá tepelné rozdíly a je antialergický...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

le to já bych si je nechal koupit ani bych nemrknul brvou, ani bych se moc nezastyděl, ale to by byl megaprůser provalit cenové hladiny našich koníčků...myslím že by bylo po vánocích ruk cuk :-)

Jsem absolutní začátečník a tohle beru jako naprosto zásadní radu!

 

ha, já myslel, že má tušení  :lol2:  tak to už je mi jasný. Mám to podobně. Ale drahá, tyhle už mám dlouho. Naposled s Tudory BB jsem řekl, že jsem je vyměnil za primky  :clap:

Taky dobrý postup. A starý Primky jsou přece tak levný, že to ani nestojí za řeč :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak modrásci mi ve sbírce vadit nebudou, nudné tedy za mě určitě nejsou, jsou super. No jo no, ale jak se říká s jídlem roste chuť, měl jsem se radši držet od Zenithu dál :-) A že se na mě doublematic nehodí, aj to jestli dopadnou ty nové tak ti je radši ani neukážu, to si zrovna poklepeš na čelo a řekneš si sám pro sebe, Afrimu dočista jeblo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je nosím pravidelně po celý den, tak jsou plus mínus kolem nuly a to i po dvou týdnech. Pokud je střídám, dám jim jenom pár hodinek, nebo i den vynechám, tak začnou jít do mínusu, za týden i dvacet sekund. Jsou prostě dělané k tomu aby se nosili, a já ač upřímně hodinky které mám v prodeji nikdy že zásady nenosím, tak tady jsem snad poprvé psychicky nevydržel, porušil ji a vzal je zase na ruku, au, prostě se mi líbí a na ruce chybí :-) Trošku stále vnitřně nevím jeslí nedělám chybu, ale prostě dvoje Zenithky v garáži finančně nedám....

post-364-0-73654200-1543086902_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...