Přejít na obsah

Seiko drive co teď?


StugIII

Doporučené příspěvky

Hezký den přeji po neúspěšném nákupu Invict a zdejší promluveni do duše, nakonec lovim ve vodě Seiko. Popravdě ale už jsem zmatený, které vlastně vybrat, chápu jako vždy je určující cena. Dejme to do 8 tis, ale je to velké rozpětí ceny v rámci světa. Zřejmě zvolím zahraničí. Jen co teď.. X rozdílu SkX pak Želvy, potom 5 sport a u nich taky mraky nuanci. No mám hlavu zamotanou. Lákají mne i straší kousky, ale znova co je kopie a není, proč je velký rozdíl mezi J a K. Chápu Japonsko a jiné země, ale proč rozdíl tak velký v ceně, když všichni píši že jsou kvalitní.. Taky, velká možnost výměny tahu, pásku, lunet atd... Atd.. Třeba někdo pořadí jak začít a u kterých :-) Mockrát děkuji všem za pomoc radu.

Upraveno uživatelem StugIII
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jít směrem Seika je určitě rozumná volba, pokud máš trošku představu, jak by hodinky měly vypadat (styl, velikost apod.) bude výběr snazší, pokud však ani tady nemáš jasno, začala bych asi tím, že bych se vypravila někam do obchodu, obhlédnout a vyzkoušet naživo nejprodávanější modely. Určitě si zkus projít pár podobných vláken v sekci "Poraďte s koupí a výběrem". Zvolený rozpočet už nabízí poměrně slušný výběr, pokud budeš nakupovat u nás, omezený asi na řadu Seiko 5 a Automatic, ale i zde je hodinek přehršel, pokud budeš nakupovat v zahraničí, možnost výběru se ti ještě rozšíří. Odpovědí na dotazy týkající se J a K verze tu najdeš dost, stačí pohledat viz např. hned úvodní vlákno Seiko FAQ. Pokud budeš mít otázky k jednotlivým modelům, určitě ti tu spousta členů ráda poradí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal bych na začátek SKX009 - barvy tě budou bavit, a libovolné Seiko 5, třeba tuty: https://www.helveti.cz/seiko-snxs79?gclid=EAIaIQobChMItdfg9LCV3AIVk-FRCh1SWwnqEAAYASAAEgICW_D_BwE

 

Oboje pokud možno (dobře) jeté, bo jak se v tom začneš plácat, točit - nakupovat a zas prodávat, tolik na tom neprojedeš.

 

Na tvé otázky doporučuju si projít Seiko FAQ:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87368-seiko-faq/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, velikost určitě min 42-43,modelove SKX, Padi ale hlavně je moc podobných modelů že starších řad např Turtle, Tuna atd..Možná Pepsi, ci modré doplňky.. Navíc koukám, že se dají i barevně upravit. Investovat do nových, nebo raději starší i třeba renovované, ale sběratelsky zajímavé. Šílená orientace, protože vše jen v kodech, číslech. :))

Upraveno uživatelem StugIII
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...