Přejít na obsah

Rolex & Mercedes


elson

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Cim dal lepsi! Jak hodinky, tak fotky! Pecka!

Nazdar tikzot, priznám sa že je to fotim vždy spontánne a bohužiaľ niekedy to vyjde a niekedy nie.

Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako jo,foto pěkný ale běhá mi mráz po zádech ty kovový zipsy full Goldum fakt i přes opatrnost nesvědčí (člověk se někdy zapomene) ....nejhorší to je na bundách všechny jsem kuli tomu vyházel,jak jsem se nasral...

Su to ocelove Daytona nie FG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle vlákno jsem navštívil poprvé a zase asi půjdu :lol2:. Kluci, snad tu předchozí debatu o vkusu a nevkusu myslíte z legrace a s jistou nadsázkou. Já si odnáším velké pobavení zejména za elsonovy příspěvky, kdy s každou jeho odpovědí či reakcí, přijde i fotka jiných rolád :lol2: :lol2:. To není nic proti elsonovi - má fakt parádní kousky, to je bez debat. Když máš možnosti, tak proč si ty sny (i hodinkové) neplnit, že? A ty kalhoty mi nevadí :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle vlákno jsem navštívil poprvé a zase asi půjdu :lol2:. Kluci, snad tu předchozí debatu o vkusu a nevkusu myslíte z legrace a s jistou nadsázkou. Já si odnáším velké pobavení zejména za elsonovy příspěvky, kdy s každou jeho odpovědí či reakcí, přijde i fotka jiných rolád :lol2: :lol2:. To není nic proti elsonovi - má fakt parádní kousky, to je bez debat. Když máš možnosti, tak proč si ty sny (i hodinkové) neplnit, že? A ty kalhoty mi nevadí :clap:

Ja to urcite myslim zo srandy za ostatny nerucim :)

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem taky náhodou narazil na toto vlákno a listoval zpět, az jsem to musel vzit postupně od začátku. Normálně jsem se nasmal. Mam chuť elsona podpořit,rad bych dal fotku,mercedes by problem nebyl,ale ty Rolexky nemám a dokonce jsem zjistil, ze ani nikoho osobne neznám kdo by je měl. Tak snad nekdy pozdeji. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...