Přejít na obsah

Dámské hodinky do 5k


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Hledám dámské hodinky do 5k. Ideálně Mechanické se zadním průhledem, v ocelovém provedení a s tahem. WR min.50m. Díval jsem se na Seiko ale moc modelů jsem na našich e-shopech nenašel. Nevyznám se v ostatních aleternativách tak žádám o radu.

Díky za návrhy, Kuba.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou lidi, kteří s 30m water resistance berou hodiny do bazénu či do moře a koupají se s nimi. Ale sama nevím, jestli bych na to měla odvahu:-)

 

Zkus se podívat na modely Orient. Máš totiž dost požadavků - nejlépe automat, min. 50MWR - kovový tah - průhled - cena do 5tis. - a to nemá každý. Hodinky Orient by mohly vyjít jako dobrý tip. 

 

Např. Orient Charlene - průměr pouzdra 31 mm, WR50m, automaty. Mám jedny hodinky Orient s podobným kalibrem a vydrží mi 46 hodin natažené. I cenovka dobrá. A myslím, že je seženeš i u nás. Nicméně např. zde za 149 $, jen ten průhled vzadu není:

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-charlene-classic-automatic-nr1q00aw-womens-watch-13054.html

 

A až tam budeš, tak se určitě podívej i na další modely, např.

"něco jako rolex" - WR100:

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-oyster-automatic-japan-made-sev0j006dh-mens-watch-12967.html

v dámském (WR100): 

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-japan-made-diamond-accent-snr16001b-womens-watch-12148.html

nebo sportovnější:

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-sporty-automatic-nr1v001b-womens-watch-5387.html

 

Seiko 5 jsou taky pěkné hodinky, akorát mají tu nižší WR. 

Dámské pětky mají průměr cca 24 mm, WR30, např. zde za 99$:

https://www.creationwatches.com/products/seiko-womens-watches-215/seiko-5-automatic-21-jewels-syma35-syma35k1-syma35k-womens-watch-4900.html

 

A speciální nabídka (asi už je jinde neseženeš): Seiko 5, 34 mm, WR50:

http://www.dutyfreeislandshop.com/seiko-snk882k1-5-21-jewels-automatic-ladies-watch

 

Švýcaři už budou moc drazí. Až na swatch, nosím jejich "body&soul", ale to není pro každého, taky strojek se nedá moc servisovat, jestli se mi to někdy rozsype, tak nevím, co s nimi budu dělat. 

Samozřejmě pak máme quartz - Citizen, Seiko, Orient, Citizen taky dobrý výběr. Možná i něco od Tissotu a Certiny. 

 

Co nosí dáma nyní? Neprojevila nějaké přání? Proč nejlépe automaty? 

 

Abys nejlépe vybral, potřebuješ trochu tušit vkus, jestli unese větší anebo potřebuje něco přiměřeného nebo dokonce drobného, anebo jestli to mají být hodinky 1) ke kostýmu, 2) na všechno 3) na sport. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Orienty jsou teda moc pekny ale do oka mi padly ty posledni 5ky a asi je hned objednam, pritelkyne na ruce momentalne nosi Quartz Casio ale od doby co mi koupila na narozeniny moje 5ky tak by chtěla na ruce taky mechaniku. Hodinky by mely byt na kazdodenni noseni, proto resim i WR aby je nahodou nekde neutopila. Dekuju moc za rady a navrhy, moc mi to pomohlo uz se trapim 3 mesice :D docela velky usnadnění Díky.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Omlouvám se za dlouhou neaktivitu, nebylo to tak easy, jak to pri kliknuti na eshopu vypadalo, navalilo se pár problémů - CLO atp. Ale nakonec pristály doma neponicene a pekne (na prvni pohled vypada zlatá trošku všelijak ale po pár dní nošení vypadají líp a líp)

 

#SeikoCouple

#Seiko5

 

6f8a256691ea88aff505078609884dea.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem K0t0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...