Přejít na obsah

Zasa Glycine...


Doporučené příspěvky

Stale sa vraciam a v ramci financnych moznosti chcem tieto Glyciny.Boli v hre aj modre,ale ten oranz ma viac bavi.Trosku ma strasi priemer,46mm.Ma na ne niekto nejaky nazor,skusenost,radu?Dik

Ahoj, mám je na černé gumě s modrým logem Aquarius. Jsou naprosto boží - chtěl jsem je vyměnit a nakonec jsem šťastnej, že jsem to neudělal. Nemám rád velký hodinky - Big Piloty jsem měl dvakrát a pokaždý šly kvůli velikosti z domu-tyhle vůbec nepůsobí velkým dojmem a krásně sedí na ruce. O lunetu neměj péči - není to PVD, ale keramika - nejen vložka, nýbrž celá luneta. Jedny z mých nejlepších hodinek...a že jsem měl to štěstí jich vyzkoušet dost :) Doporučuju!!! 

post-2985-0-55041500-1534695679_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romulada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdříve jsem chtěl napsat, že bych přehodnotil tu oranžovou. Pak jsem se mrknul na nějaké fotky na googlu a i přes mou opatrnost vůči letním barvám a neochotu tolerovat průměr nad 44mm musím říct, že mají něco do sebe. Až na ten heliák, zbytečně velká bradavice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako píše Míra, tá veľkosť zápästia je dosť dôležitá. Vypadajú tak kompaktne a odolne, ale osobne by som 46 bez korunky už nedal, okrem toho výška 18 mm... to už dosť trčí, ale v rámci tohto štýlu by to mohlo slušiť, aj na menšom zápästí. Inak len vyskúšať :) Mám Combat Suby, ich priemer 42 mm a pomerne "light" 10 mm do výšky sa nosí veľmi pohodlne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zapestie 19.5cm,ale skor sirsie a nizsie,takze tento tyzden objednavam.Akurat som pokukaval po nejakom kovovom tahu a nic.Riesil som to aj s Romuladom,ktory ich ma a tiez nic.Tak keby niekto vedel,mal tip,napad...:-)Inak dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...