Přejít na obsah

zoznam clenov - majstrov


Doporučené příspěvky

Na fore je mnoho erudovanych specialistov, co vedia urobit remienok, opravit hodinky, usit topanky, ale aj doviezt auto zo zahranicia atd. Bolo by mozne viest niekde register tychto specialistov, saamozrejme s ich suhlasom ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mna nezaujima cim sa kto zivi. Mna zaujima ze je tu X, G a Q a vedia mi usit custom remienok z exotickej koze, renovovat hodinky alebo trebars doviezt auto ci profi nabrusit noz. Proste specialisti primarne pre hodinarske temy a sekundarne pre dalsie temy ktorymi forum zije (auta, noze a pod). Taka niekde pripnuta tabulka - nick, a co robi. Ostatne by sa riesilo uz po sz.

Nieco mi nedochadza a je to zly napad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo. Tak ja skusim sam dojst na to preco je to blby napad.

No, třeba já osobně bych se do takovýho seznamu nikdy dobrovolně nenapsal. Vono totiž dávat všanc svůj byznys pro kamarády nebo známý je dost na hovno, jak známo. Představ si, že sem někdo napíše např. Jsem právník a nabízím své služby. Bude moc bejt takovej člověk ještě někdy v životě šťastnej?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, že reaguju až teď, ale koukám, že ostatní kolegové to už víceméně napsali za mě, díky! S čím je kdo ochoten (schopen) pomoci, ti, kteří se tu už nějakou dobu pohybují, už minimálně orientačně vědí. A budeš-li chtít pomoci v něčem extra, není přece problém zmínit se v aktualizacích stavu, jako to dělají jiní, třeba se někdo ozve a třeba taky nee, s tím je nutno počítat, nikdo tu není (předpokládám) hodinový manžel. Myslím si prostě, že žádné Zlaté stránky na tomto fóru potřeba nejsou.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele me to jako zas tak blbej napad neprijde. Ale neresil bych to seznamem, spis bych vyrobil nejaky subforum jako je "hodnoceni prodejcu / kupujicich" typu "kdo pro vas co udelal a bylo to tak dobry, ze se o to chcete podelit". Zrno je asi tady provarena firma, ale malokdo uz vi ze treba mydlinka dela custom strenky na noze a podobne. Za me je to dobrej napad, jen bych to fakt neresil tim seznamem (duvody uvedeny vyse).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som onehdy nieco podobne navrhoval na obecnom zastupitelstve. spravit zoznam remeselnikov v obci aby som sa obratil najprv na niekoho lokalneho.. dufal som, ze by to mohlo fungovat ako kedysi. ale vsetci na mna pozerali ako telce na nove vrata tak som sa na to vysral...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...