Přejít na obsah

Chronomag pamětihodnosti


Doporučené příspěvky

  • po měsíci...

V sekci Poraďte s výběrem probíhá diskuze o tom, jakou barvu Seiko Sumo pořídit. Jedna polovina radí černou, druhá modrou. Ale nejlepší bylo, jak se k tomu vyjádřil Sibirnaya...

 

heledse, ja sem to samy resil u Rolexu, konkretne Datejust II. Prvni co sem koupil, byly modry. A zjistil jsem, ze nutne potrebuju cerny. Modry sem prodal a v obchode si objednal cerny. Nez dosly, tak sem sehnal bily - nasadil a prodal - pak cerny - a zjistil, ze to neni uplne ono. Pak prisly cerny, no, nejak me za srdce nechytly, tak sem sehnal ty bicolory s cernym cifrem. Ten me nudil, tak sem objednal zlatej s diamantama. To byla dost divocina, tak sem je prodal a koupil s sedym s rimskejma cislama. To byl hnus, tak sem si na ne objednal modrej cifr. Cifr dosel, prehodili mi ho, cerny sem prodal a jediny, co sem si nechal, sou modry. Takze asi tak :) Tohle ti pisu s modrejma doxama na ruce a s modrejma iwc na stole. A v mezicase pokukuju po modrejch sumech. Doufam, ze sem se vyjadril jasne :D

 

 

zdroj:

http://forum.chronom...post__p__560872

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...

V sekci Poraďte s výběrem probíhá diskuze o tom, jakou barvu Seiko Sumo pořídit. Jedna polovina radí černou, druhá modrou. Ale nejlepší bylo, jak se k tomu vyjádřil Sibirnaya...

 

 

 

zdroj:

http://forum.chronom...post__p__560872

 

Cože? :D :D :D To mi úplně uniklo, naprosto dokonalý!

Tak na tohle se zapomenout nesmí! To je vážně pecka! Už dlouho jsem se takhle ráno tolik nezasmál :-)

 

A tohle je snad už teď klasika, bavil jsem se tím vláknem asi týden :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

občas jsem přišel a četl ale pochopil jsem co je chronomagor a o čem to tady vlastně je až teprve po dvou postech. jeden je od Sibirnaya o jeho peripetiích s výběrem barvy ciferníku a druhé je od Frantík. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41564-pam-111-stara-laska-nerezavi/page__p__638539__hl__%2Bstar%C3%A1+%2Bl%C3%A1ska__fromsearch__1&do=findComment&comment=638539

 

tyhle dva by měl číst každej

 

Kluci, kolegové, kamarádi. Posledni dobou se roztrhl pytel s pribehy, ktere mapuji nasi cestu temnou pustinou Chronobundu, kde bloudime jiz peknou radku let a stale nenachazime, to co hledame.

 

I ja se pred lety vydal na cestu a zdá se, že bloudim v kruhu, což je známka toho, ze jsem uplne ztracenej.

Je to rok, co jsem prodal sve milovane Panerai 111 a vydal se na cestu Rolex. Koupil jsem od Mrakodrapa GMT Mastery a hrde je nosil, pak jsem si rekl, ze bych zkusil neco vostrejsiho, tak jsem je vymenil se Sibirem za Sea Dwellery a byl jsem stastny.

 

Ale pred Vanoci jsem si to rozmyslel a vymenil se Sibirem Sea Dwellery za Breitling Chrono Avenger. Ty se mi ale nelibili, tak jsem je zase se Sibirem vymenil za Panerai 112 a byl jsem stastny.

 

No ale ty jsem prodal a koupil si Tag Heuer Aquaracer. Ale ty jsem taky prodal, protoze jsem dostal chut se zase obloukem vratit k Rolexu - to jak jsem rikal, ze bloudim v kruhu - no a tak jsem od Sibire (jezis jeho jmeno je tu asi posedme) koupil Pepsi. A to byla pecka, menil jsem si lunety a byl stastnej.

 

Jenze mi psal Kulix, ze by si je vzal a tak jsem mu je prodal. Potreboval jsem totiz Tag Heuer Monaco a tak jsem uhanel Vladimira, aby mi je prodal. Ale ten se vozral a prodal je Bakerovi, tak jsem uhanel Bakera. Ten mi je nakonec prodal a ja byl stastny.

 

Ale byly moc decentni a ja je chtel pustit dál, volal mi Yed69 a nabidl vymenu za Breitling Heritage a to byla pecka - modrá je dobrá ja miloval ten mesch a byl jsem stastny.

 

Ale zase byly modrý a po case mi to vadilo, tak jsem je prodal zpatky Yedovi a koupil Chrono Avenger v titanu a to byla pecka. Jenze zase mi volal kamos, ze by ty Breitlingy vzal a ja chtel černý. Ale ty sem nesehnal, tak jsem chtel Panerai. Psal mi Lolloh, ze jako má 111, ale ze je nechce prodat. No ale nastoupil jsem na nej a on že teda jo, když mu Kulix prodá PAM 243 a koupi jeho Damaska. Tak pisu Kulixovi aby koupil ty Damaska, ale nevim nevim. No ale nakonec to klaplo a já jsem po roce zpátky tam odkud jsem vyšel. A jsem stastny.

 

A ted se vas ptám přátelé, je to nornální?!?!?! Posted Image

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Racionální pohled na koupi hodinek od Sibirnaya :) :

 

chces racionalni nazor? nech si seika a jed na dovolenou, kup si sedacku do vobyvaku, vem si v bordelu tri kurvy naraz, vsechno je racionalnejsi nez hodinky :) ale jinak GMT Master II C a k tomu IWC Pilotchrono do vobleku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Ježiš já to ani radši nečet celý, tak kdyby už ti to náhodou někdo vysvětlil tak se nezlob....... Hned z první stránky mi bylo jasný, že tu zas radí lidi, který takový hodinky viděli tak na obrázku, přesně jako radili před pár lety mě, když jsem se tu na něco zeptal, nakonec jsem si to taky musel vyřešit sám.

 

-Samozřejmně, že ti zamítli reklamaci, co by si taky chtěl reklamovat a můžeš bejt jedině rád. Akorát se v tom nikdo zbytečně nehrabal, stejně by nic neopravil, tak leda naopak. Něco jsem zahlíd o špatně položenym ciferníku, no co to je za kydy :suicide_anim:.

 

-To co se ti děje v hodinkách je naprosto běžná věc, nebo spíš tuto vlastnost mají veškeré quartzové hodinky, jedná se o vůly v soukolý, výrobci se snaží toto samozřejmě různě opticky eliminovat, ale nikdy to není 100%. Jinak to prostě vyrobit nejde.

 

-Pokud si chtěl hodinky, který skoro 100% kopírují sekundové prvky, měl sis koupit automaty v lepším případě Švícarské, pokud si chtěl digitálky (quartz), měl sis koupit hodinky Japonské, Citizen / Seiko příkladně. Bohužel ty sis koupil laciný Švícary s quartzem, takže je samozřejmě s tímto počítat.

 

Z osobní zkušenosti mám Tissot PRC 200 Automatic kde ručičky kopírují sekundy naprosto luxusně, navíc mají plynulý pohyb, takže i kdyby v reálu nekopírovaly, nešlo by to pouhým okem poznat. Dále vlastním Citizen Eco-Drive Marinaut, ani jedna ručička ze 3 přesně nedosedá na sekundy. Stopková kopíruje skoro přesně, výrazně horší už to je se sekundovkou, hodinová stopková je cca o desetinu mm také křivě - v životě by mě nenapadlo toto reklamovat. Ručičky ukazující čas jsou vyladěny 100%. - Věřím, že jsi z toho rozhozený, protože když jsem v hodinářství viděl tytéž co máš ty, tak jsem nevěřil vlastním očím, jak ty sekndovky ukazují uplně mimózně.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dnešní dotaz od člena M107 na délku kabátu který prodával RICOUS:

 

 

snad se neptam blbe, ale na 175cm dlouhemu jedinci konci tomu clovekovi kde? je to takovej jakosakostrih jak to vypada z foto? Konci tedy nekde s urovni zadecniho zariznuti dole na konci pulek (tam kde pulka carovym predelem prechazi ve stehno)? Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tuto větu Secta sem prostě musím dát...:D

tady už nepomůže ani přeléčení, to je rovnou na ústav, pravidelná strava, elektrošoky, hodně antidepresiv, síťové lůžko, občas froté ručník a hlavně odstranit z nejbližšího okolí jakékoliv zobrazení času...

 

 

Zde citát:

Zdravím pánové, vzhledem k tomu, že mám chutě na něco jiného (a to ještě ani pořádně nevím na co :suicide_anim: ), nabízím k prodeji své dvoje oblíbené hodinky (a to ještě ani nevím, jestli je chci prodat :wallbash: ). Prodej se ale uskuteční pouze za předpokladu, že budou zájemci na oba kousky.........

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...