Přejít na obsah

Invicta odměna za 10 let.


Doporučené příspěvky

Tak to bych si nevzal. Cus. Je to takova iluze daru. Taky by ti mohl dat s velkou pompeznosti samolepku s logem vasi firmy. Je to jak kdyz brigadnikovi nabidnou o 10 korun vic a tvari se jak kdyby to melo firmu polozit. Je to uplne nepodstatna vec, ktera nema hodnotu a na mem zebricku priorit proc jsem v te a te praci hraje nulovou roli.

Mozna je to znameni znemit praci, aby sis koupil co ty chces.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To jsou zase pindy....jaká pompéznost? Prostě firma dává na výběr ze šesti hodinek a hotovo... nikdo se u toho nekroutí, že ho to položí. Někde se nedává nic a hotovo, nevím co furt kolem toho řešíte za omáčky. Borec se ptal na číslo, tak mu poraďte, které se vám líbí. Chápu, že Invicty jsou šajzy, na druhou stranu lepší než nic. Polovina lidí (včetně mne) je v období "před fórem" taky považovala za něco lepšího...tak zase nebuďte tak posh  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi nějaký skvrny na Slunci nebo co...Už pěkně dlouho tu byl docela klid a najednou asi 3 vlákna o Invictách v tak krátkým čase. Na bazoši podle mě nejrychleji půjdou č.4.

 

Už ten jejich slogan...Smarter by the Second...bože...samy sebe umísťují do druhé linie za opravdové hodinky :-D.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Darovanému koni na zuby nehleď. Víš kolik mám doma věcí které se mi nelíbí nebo nepotřebuji aniž bych je kupoval? Jednoho dne přijde příležitost a někomu uděláš radost darem který tě nic nestál. Jednoduché.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je ma nekdo (deda?) nosit, tak by bylo fajn se zamyslet nad tim, jestli ten dotycny ma tlapu jak medved. Je treba si uvedomit, ze az snad na jedny jsou to vsechno 48mm prumer. Kdybych je ja dal svemu dedovi, tak to bude met jak budik privazany na ruce.

 

Jinak pokud je prodavat, tak bych asi vzal nejakome ve zlatem PVD se subciframa.. Ty sou mezi invictarema myslim zvlast oblibene :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zaměstnavatel si pro mě za 10 let služby přichystal hodinky. Můžu si vybrat ze 6 typů invicta. Popravdě nelíbí se mi žádné a rozpočet to taky není bůhvíjaký. Přikládám jak obrázek všech dohromady tak odkazy na jednotlivé kusy seřazené dle ceny na invictawatch.com. Zvažoval jsem vzít ty nejdražší a prodat je ať z toho mám aspoň nějakou radost ale když je vidím kdo by si to proboha koupil? Co si o nich myslíte? Je tu případně zájemce co by některé z nich chtěl se slouvou?

 

https://www.invictawatch.com/watches/detail/3330-invicta-i-force-men-46mm-stainless-steel-gold-black-dial-ym92a-quartz

https://www.invictawatch.com/watches/detail/22396-invicta-speedway-men-48mm-stainless-steel-black-stainless-steel-blacksilver-dial-vd

https://www.invictawatch.com/watches/detail/22394-invicta-reserve-men-52mm-stainless-steel-aluminum-black-red-white-blackwhite-dial-8371d-quartz

https://www.invictawatch.com/watches/detail/23068-invicta-pro-diver-men-488mm-stainless-steel-stainless-steel-black-dial-pc32-quartz

https://www.invictawatch.com/watches/detail/6991-invicta-pro-diver-men-48mm-stainless-steel-gold-black-dial-51524h-quartz

https://www.invictawatch.com/watches/detail/26128-invicta-pro-diver-scuba

Len pre zaujimavost, ktore z tych klenotov si si vybral? Ja na ne uz dlho pozeram a nedari sa mi najst nic pekne

 

 

Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...