Přejít na obsah

Přírůstek: Seiko SARG001


Khefeer

Doporučené příspěvky

Ahoj,

toto je vysoce ukňouraný, až frackovitý příspěvek, mea culpa. Nicméně... dlouho jsem hledal poměrně vzácné Seiko SARG001, pořídil jsem si je, vyplázl celkem dost peněz právě kvůli omezené dostupnosti (dělaly se myslím jen cca 2-3 roky, navíc JDM model). A popravdě jsme si nesedli, nějak mě prostě naživo zase tak neberou. Snad je to kombinace hodně outdoor stylu se spíš společenskou krémovou barvou ciferníku, snad trochu plastově vypadající prvky, nevím.

 

Prosba o motivační příběhy - máte někdo zkušenost s hodinkami, které vás na první dojem spíš zklamali, ale našli jste si k nim cestu a nakonec se ve sbírce zahnízdily nastálo? Prodat nebo čekat? Díky!

 

(foto ukradnuté z netu)

post-59586-0-48354000-1539354835_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Khefeer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky a taktéž s Alpinisty :)

 

Koupil jsem Sarb017, nějak mě nenadchly, tak šly o den později pryč... A zhruba po týdnu jsem je pořídil znova a na tahu  :death:  Nicméně, když o tom zpětně přemýšlím, asi jsem je pouštěl právě kvůli absenci tahu a proto, že byly dost nošené. Ty je máš fungl nové a v kompletu, takže asi spíš, jak se říká, jiskra nepřeskočila a prostě to tam není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IMHO Tohle bude jen na Tobě. Jestli se ptáš, zda se vyplatí počkat a pak je prodat, to nevím. Ale proč bych držel hodinky, které mě neberou, takže za sebe, buď líbí a nechat, nebo nelíbí a poslat dál. Do tohoto rozcestí nosit, jak dlouho, to je zase na Tobě.

Nedovedu si ale představit situaci, že mám kousek, který se mi nelíbí (nevyhovuje) a čekám až začne. Každopádně přeji dobrou volbu  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je mám, dokoupil jsem k nim tah ze strapcodu co pasuje na Seiko Alpinist a hned to je lepší.Můžeš se podívat na fotky od Coolidge a značnou se Ti více líbit.

Zkus to a uvidíš.

Díky za tip, na fotky mrknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...