Přejít na obsah

Angelus: U50 Diver Tourbillon


Snow

Doporučené příspěvky

Znovuoživlá značka Angelus vyrábí své hodinky v mekce všech TOP značek v La Chaux-de-Fonds. Všechny své výrobky osadila manufakturním strojkem a je tomu tak i v případě diverů, které, a to upřímně pochybuji potápění nepoznají ač jsou na to připraveny. Angelus to myslí s potápěním skutečně vážně, hodinky mají dokonce héliový ventil. Např, jejich vodotěsnost je 300m, mimochodem, když už jsem narazil na strojek , nazývá se se U-50 a je to manuál. Průměr 45mm, titanové pouzdro, jedinou překážkou, aby nějak masivně rozšířily naše sbírky je cena, která je rovných 32 000?.

 

Kombinace barev je přesně ta, která se mi líbí, takže už se těším.... ;) 

 

Angelus-U50-Diver-Tourbillon.jpg

 

 

zdroj - https://www.watchtime.net/uhren/angelus-u50-diver-tourbillon/?utm_source=watchtime_daily_nl&utm_campaign=Angelus__U50_Diver_Tourbillon_151018&utm_medium=email

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další divery, který nejsou pro mne. Pochopitelně především kvůli cenovce. Nicméně manuál, turbo a skeleton v diverech fakt není to pravý ořechový, i kdyby to stálo desetinu.

 

Co se mi ale líbí je slabej alpha náznak obrysu ruček. Nový provedení ruček u diverů, který přitom vypadá docela kultivovaně - to se cení.

 

Edit: jo a moc hezky je provedenej ten mechanismus přepínání funkcí korunky, z toho by si jiný skeletony mohly vzit inspiraci.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, věčně v opozici :) hele ale uznej, že třeba to vybrání na lunetě má kromě designu jedinou funkci: chytat bordel. O úchop zřejmě vůbec nejde - luneta je vnitřní s ovládáním horní korunkou, jestli tomu správně rozumím.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě teda musím říct, že ačkoliv jsou vsechny novodobé hodinky Angelus hodně zajímavé kousky (mířící na jinou klientelu než je větsina členů fóra), chybí mi nějaká designová nebo "funkční" návaznost na produkci původního výrobce. Když už si koupili jméno a historii, čekal bych nějakou snahu o kontinuitu, alespoň u jedné řady určené pro normalní nošení. Původní hodinky Angelus byly třeba s budíčkem, s GMT, se zajimavým big date kalendářem, především to ale byly krásné chronografy...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...