Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Uz delsi dobu jsem chtel hodinky s tritiem. Chtel jsem potapky, velikost max 44mm spis 42mm a tak do 500-600 liber, mely to byt hodinky k mori, na vikendy proste otloukanky.

Dlouho to vypadalo na Marathony GSAR, ale za prve novy uz jsou pres 1000 liber a pouzitejch se moc neprodava a za druhe jsem moc nechtel vojenskej vzhled. Ale sehnat neco bytelnyho a kolem 42mm je peklo.

 

Nedavno jsem narazil na znacku Nite a bylo jasno. Smiril jsem se s kvarckama (ono na tohle pouziti to bude jenom plus asi), jinak maj vse co jsem chtel.

Tady na foru jsem je nevidel tak par postrehu kdyby o nich nekdo uvazoval. T100 tritium je skvely, oproti normal T25 v GSAR je to velkej rozdil. Navic jsou tady plochy tritiovy trubice a viditelnost je suprova. Srovnani mam s GS diverama ktery po nasviceni baterkou svitej trosku vic asi 5min, ale po 2 hodinach uz je to jednostranna zalezitost ve prospech Nite. Jinak jsou to pekne zpracovany hodinky a na gume co k nim je velmi pohodlny. Luneta ma 120 kliku, zadna vule ale pocitove je to oproti GS takovy jalovy - GS jsou luxusni v tomhle. Jeste k lunete, hrany ma celkem ostry takze to ke kosili urcite nebude (a taky jsou hodinky dost vysoky - 14.8mm), ale na to mam jiny fesacky ze :) WR300, korunka sroubovaci, sklicko safirove s antireflexem, vlozka lunety keramicka a uvnitr Ronda715Li a baterka by mela vydrzet 10let. 

 

I s postou to vyslo na 400 liber (s tahem je maj za 480). Az budou mit neco za sebou tak pripisu nejaky zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

No hodinky naplnily ocekavani. V patek nasadim a sundavam v nedeli vecer. Cas odectu i se slepenejma ocima ve 4 rano uplne bez problemu - a to vcetne vterinovky. Jde si s nima v uplny tme i trochu posvitit. Presnos je po mesici +3s.

 

Za me spokojenost. Pozdeji dam nejakou nocni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Díky za info! Už jsem sice objednal DeepBlue TRITDIVER, ale pokud se jich nedočkám (objednáno na atomictime 18.11. ) nebo budou na mne budou moc velký, tak půjdu do těchto. Trochu mne odrazuje ta Ronda, ale je to někdy náhoda jak s auty - renomovaný model se může brzy pokazit a naproti tomu horší může léta sloužit bez poruchy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Tyjo, parádní kousek. Přesně na tyhle černý mám zálusk! Na kolik tě to prosím tě celé se vším šudy vyšlo? Prozradíš mi taky prosím jak velké máš zápěstí? Já mám hrozně tenké ruce a nosím obvykle tak 38mm. Nějak si neumím představit jak mohutné vlastně jsou..

 

Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Ahojte,

vzhledem k tomu, že aktuálně hledám hodinky s tritiem jako náhradu za své staré Luminox, které jsem definitivně po letech zničil, že oprava se neoplatí, tak mi padly do oka i tyto NITE (nejdřív model Hawk, ale Alpha mi přijde ve všech ohledech zajímavější, hlavně z pohledu svítivosti T100 oproti T25, a i se mi víc líbí). Původně jsem koukal na Traser, ale když porovnvám vlastnosti, tak toto bude asi o chlup lepší - safírové sklo s antireflexem, Traser nemá u safíru antireflex. Cena v současnosti v akci (slevový kód je na výrobce webu u produktu)  cca 10 000 Kč s pošťákem do ČR. Je u těch hodinek vyloženě nějaký důvod, abych si je nekoupil. Prioritně je chci k vodě a na potápění. Tritium (zvykl jsem si na to a docela mi vyhovuje) a safír je pro mě podmínka, minerál na Luminoxech jsem zničil brzo. Je vůbec nějaká alternativa k tomuto, popř. Traseru? Díky za případné rady, jsem spíš uživatel, než znalec hodinek.

Upraveno uživatelem cwc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...