Přejít na obsah

Hodinky na míru (Honami)


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V prvních pouzdrech bych viděl Invicta 8926. Každopádně ukazuje cestu, jakou se vydávají lidi, kteří se třeba nespokojí s mainstreamovou produkcí a chtějí se realizovat. Mně osobně strašně chybí vojenské hodinky 38-40mm max. s ručním nátahem a WR 50-100mm. Na ebay se dá pořídit pouzdro i se sklíčkem, ale jak vyřešit ciferník, uložení strojku a korunku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojenské hodinky za 10 tyček? To určitě ne, bál bych se s nimi vlézt do lesa. Nebýt té ceny (max. 5000) vzal bych je, ale 10000 je moc. MWC je dobrá volba. Říkám si, proč Prim v NMnM nenabídne něco vojákům, když pro ně dělá Cimburek. Šlo by to i formou jak jsme si kupovali nože u p. Maďariče

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

No, když bys tam dal čísla, zas by se to začalo hrozně podobat těm seikám (SNZG), spíš nechat to bez těch vnitřních indexů. Mně přijde, že právě to day date pole ten jinak prázdnej prostor (jako je u těch primek) trochu rozbije a mohlo by to vypadat pěkně a jednodušše. A jinak ta dvojbarevná kombinace (jiná barva té lunety, jiná toho zbytku cifru) ty hodinky dělá pěkný, aspoň mně to tak přijde, uplně super by bylo, kdyby ten datum byl na stejně barevnym podkladu, jako je barva lunety a i nápisy byly stejné barvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...