Přejít na obsah

Chronotechna Blackest Watch


Doporučené příspěvky

Tady:

 

https://www.kickstarter.com/projects/1563376995/the-blackest-watch-ever-made/description

 

se píše:

 

Swiss Automatic Self-Winding movement from Sellita with a Vibration Frequency of 28'000 beats per hour. 38h Power Reserve and -10/+10 sec. Accuracy per day.

 

Žádný strojek od Sellity s touto frekvencí neznám, a na stránkách Sellita jsem také žádný strojek s touto frekvencí nenašel. Kdy je chyba? Asi vím, ale nechme se vyjádřit hodináře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 666
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi budu, protože hoši jako by se učili u Prokopa.

 

Tady:https://www.kickstarter.com/projects/1563376995/the-blackest-watch-ever-made/description

 

píší: We exclusively use the best available materials such as Marine Grade 316L Stainless Steel which is used in the harshest earthly environment and optional - at no additional cost - DLC (Diamond Like Carbon) coating which makes the watch case almost absolute scratch resistant.

 

Není od věci si k tomu tady: https://en.wikipedia.org/wiki/Marine_grade_stainless

 

přečíst třeba toto: Marine grade stainless steel is a misunderstood description. There is no industry recognized definition for a marine grade stainless steel though it is routinely used by many end-users. .....

 

A za sebe dodávám: Kecy. Je to zkrátka 316L, tím to hasne, ale chápu, že Marine Grade 316L Stainless Steel zní uchu kupce tak nějak lépe.

 

Úvahu o nejčernější černé, na kterou plácneš něco, co háže odlesky, si nechám na později.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi budu, protože hoši jako by se učili u Prokopa.

 

já myslím, že diskuze na téma chronotechna je celkem zbytečná v místním prostředí .... kupce si to zcela jistě najde v zahraničí ..... já bych si hodinky s nápisem chronotechna nikdy nekoupil ..... přijde mi to takový úplně zbytečný .... asi jako bych si koupil hodinky s nápisem kovošrot , nebo spolana neratovice ..... se selittou .... na co? .... proč ? ...... nějak mi uniká nákupní impuls 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Ja nikomu neupiram, moznost delat si co chce, a pokud tim zaujme i nekoho jineho, necht maji prospech obe strany.

 

Nicmene tvrdim, ze tohle ceskou hodinarinu nikam neposune. To by se toho museli v prvni rade chytit hodinari a lidi od fochu, nestaci pouze nadseni amateri.

 

Jasne, hodinky v dnesni dobe slozi kde kdo, ale copak staci jen poskladat dily od dodavatelu, dat na to "svuj" brand a fertig? To nema s vlastni vyrobou nic spolecneho.

 

A pouzivani znacky Chronotechna, to je asi jako s obnovenou fr. znackou LIP. Nasekaji toho zrejme mraky, ale s puvodnimi hodinkami vlastni vyroby to nema nic spolecneho.

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakladate mu dost hlapci to hej. Ale nakladajte dalej moze sa z toho poucit.

 

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

 

Já myslím, že to ještě není tak hrozný. Pokud se však z toho poučí, třeba, že nemá psát každou pí-ovinu, co markeťáka napadne, bude to jen ku prospěchu věci. Zatím nevíme o hodinách nic, můžeme spekulovat podle úrovně a stylu prezentace. Ale právě na onu prezentaci (díky volbě Kickstarteru) vsadil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

 

Ondro. Tohle neni ceska hodinarina. Vzdyt pise, ze je to komplet Swiss. :) Tady nejde o to, nosit na rukou Primky a zpivat hymnu. Zkus se mrknout na ceskou hodinarinu z MPM. To je parada.......A klidne at se znacka jmenuje jak chce...... i kdyby ji pojmenoval treba "Řeřicha". ;)

MPM prave znam a je to imho sr..ka non plus ultra a pokud nekdo ozivi znacku Chronotechna a chce skladat swiss je to divny - asi jako by byl Pramen pro oznaceni vecerek v NSR. Ale ono je to asi o tom, ze cilovka je chronomagu na hony vzdalena, takze pak OK... ale pak neni o cem diskutovat.

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...