Přejít na obsah

sháním investora


alois

Doporučené příspěvky

Dobrý den vespolek. Mám tu zajímavý investiční projekt - fungující zemědělské družstvo s rozvinutou rostlinnou i živočišnou výrobou, vlastní produkcí mléčných výrobků, opravárenským závodem, vlastní pozemky atd atd....

Není to zadarmo, ale docela to nese. Investice cca 30MIO, komplet převod celé farmy/firmy na nového vlastníka. Provoz je zaběhnutý a léta slušně funguje. Nechce se někdo stát dalším velkostatkářem? 

Více info na telefonu nebo mailem. Lokalita: Kousek od Plzně. Díky, Alois. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Očekávání od investora jsou jen peníze, nebo se hledá strategický partner?

Pokud podnik vydělává, proč se shání investor?

Bližší info o hospodaření? Rozvahy, atd jsou někde k dispozici?

 

Jsou na farmě taky čápi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahoj aloisi. Přiznám se, že jsem odháněl zástupy těch lidí, co chtěli investovat těch 30 míčů do firmy, která je zaběhnutá, ale jinak je vlastně úplně v loji. Budiž mi omluvou to, že sem tu investici chtěl pro sebe. Napiš mi zde prosím číslo účtu, kam mám peníze převést. Podpisy už pak nějak doladíme u kafíčka. S láskou, tvůj investor Steev.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pošli mi podklady do sz, tady umím pomoct. Je to ostatně dost můj obor. Nechápu nesmyslné komentáře. Myslím, že vysvětleno to není špatně.

 

Případně klidně podepíší nějaké NDA, vzor určitě mám. Psal bych sz, ale měl jsem potřebu se vyjádřit tady.

 

Mrknu na to a buď by to zajímalo přímo mě (byť zemědělství není úplně sektor co chci dělat) nebo můžu pomoct někoho najít a zhodnotit fin požadavky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě si neodpustím jednu poznámku. Divestice je poměrně běžnou součástí řešení nějakých problému s cash flow atd.. základní informace které člověk potřebuje aby si řekl, jestli je to potencionálně zajímavé tam jsou. Nikdo není magor aby dával potencionálně důvěrné informace na veřejné fórum. Viděl jsem Teasery od big 4, patrie atd které měli méně info... Nechápu potřebu se vyjádřit a být rádoby vtipný úplně ke všemu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • alois uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...