Přejít na obsah

První automaty


Double

Doporučené příspěvky

Orienty jsou pořád za 170 dolarů, takže necelý 4 litry. Pokud se v objednávce zadá CMSALE tak 15% dolů (zkusmo jsem to dal a sleva fachá furt). A poslat je přes Registered Airmail, tam by mohly projít bezu povšimnutí úřadů.

 

Stop fighting the crowds and get shopping! Creation watches bring you the best Cyber Monday deals on watches of every color, shape and sizes at un-friggin?-believable price points for men and women both. And some are for adolescents and teens. Our exclusive offers are for the Cyber Monday Sale offering 15% discount with Coupon Code: CMSALE on selected Watches and a flat 10% discount on ANY watch you choose outside the this selection on CreationWatches.com with Coupon Code: CYBERMONDAY. The discounts apply on the already existing discounts.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, ale nakonec půjdu do seika a k tomu opasek s kůží. Dneska jsem si zkoušel 42mm hodinky a určitě mám na ně malé zápěstí. Odhaduji, že tak 38mm bude max, což splňuje jenom seiko. Ještě jednou děkuji za rady a dám vám vědět jak to dopadlo. Věřím, že budu šťastný začínající chronofil :D pokud by Vás napadly ještě nějaké automaty do 4k s menším pouzdrem, sem s nima. Bojím se ale, že bambina budou taky příliš veliká (minimálně bych si je musel před koupi vyzkoušet).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...