Přejít na obsah

breitling colt


tomas284

Doporučené příspěvky

Myslim ze prodejce a jeho hodnoceni jsou OK, ze se nemusis bat, musel bych doma nakouknout do chytrych knih, ale rekl bych ze je to hodne stary kousek.

 

Téhle větičky by jsi se nebál ?

Astorlive is not affiliated with Breitling Watch USA, or any other watch company, and is not an official Breitling Jeweler.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuji moc za názory,ano je to starší kousek ,ale breitling je moje vysněná značka(: dlouho jsem trpěl taky na omegu ,ale nakonec to vyhrál breitling a rozhodl jsem si pořídit nějaký pěkný kousek.Bohužel mě limitují peníze asi jako skoro náš všechny skoro :) a proto volím starší stroj ale BREITLING.Ještě se rozmyslím jestli je vezmu mám na e by ještě v pácu jiné colty tak uvidím jak se bide odvíjet cena :taz: díky moc všem Tom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to mě vůbec nenapadlo že by mi nemuseli být přes ruku.sápěstí mám silné 21cm možná i o torchu víc .díky za postřeh to budu muset zohlednit při výběru.myslel jsem že pásek je dost dlouhý a spíše je tu možnost ho zkracovat. :crying_anim02:

Řemen si koupíš dlouhej jak potřebuješ, o to nejde, ale na zápěstí 21+ jsou to malý hodinky, průměr 38 cm s maličkým ciferníkem, doporučil bych hodinky s větším průměrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...