Přejít na obsah

Dětské hodinky


Doporučené příspěvky

Nevím jestli me s tímhle nevyhodite. Včera jsem pořídil dětem ježíška ála Chronobundus. Oboje samozřejmě quartz a jelikož je dětem 8 (kluk) a 5 (holka) čekám, že hodinky budou otloukánci a možná je za chvíli ztratí. I z toho důvodu jsem nepořizoval nic drahého, ale přesto jsem chtěl alespoň zázemí hodinařské firmy. Jinak obecně je teda dle mého názoru velký problém nějaké kloudné analogové hodinky pro děcka najit. Obzvlášť pro dívky. Infantilnosti nemám rád a většina zboží je opravdu hrůza.

Jaké hodinky nosí Vaše ratolesti?d78a72b239b65e2e4f563e3aa71c73ba.jpg06fb3725f43b9bfb77ef51ddf8c2a96d.jpg

 

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když budu za to asi zastřelen zastánci "pravého Primu" tak jsem řešil podobnou věc, výběr nic moc, je to pro nastávající školandu (5let) a klasika - růžové atp. Když padly různé možnosti Frozen (nekvalitní sračky), tak jsem koupil MPM Prim růžové typ Pastelka, stály nějakých 950,- (ocel, kůže, minerální sklo, údajně czech made). Uvidíme, jak se budou líbit a jestli přežijí alespoň nějakou dobu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja na ty pastelky taky koukal, ale prave kvuli MPM jsem do toho nešel. Primky z Nového Města jsou mi sympatický a tak nechci "podporovat" jejich "nekalou" konkurenci. Ale rozhodne to neodsuzuju. Jen tim chci říct, že jsem si jich v nabidce taky všimnul a docela se mi líbily. Navic mi přišly větší než moje dcerka unosí.

Upraveno uživatelem StK323f
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdály se mi opravdu docela dobrý v poměru cena/hodnota, beru to tak, že stejně padnou během roku, maximálně dvou za vlast. Proto jsem jí ještě koupil vlastně dámský hodinky, Tissot Lovely, narazil jsem na u Bechyněho a jsou docela malý, kvalitní eta-strojek, výdrž baterie 11 let (fakt udávají u toho kalibru 132 měsíců), safírový sklo, zlacený nerez -  ty může nosit až bude trochu větší a vlastně i v dospělosti. Nemají sice vteřinovku (což při tý pidivelikosti není divu - to bude asi jedním z důvodů tý výdrže), ale má pocit, že jí to vadit nebude, konečně nejsou to chronografy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...