Přejít na obsah

STOWA CHR, TUDOR BB, MOONWATCH


Doporučené příspěvky

Zakládám toto vlákno ze dvou důvodů. Jednak abych se pořádně vykecal a dále pro to, abyste mi dali rozhřešení. Vy, erudovaní. Protože není většího požitku, než mít čistou hlavu díky tomu, že odpovědnost přenesete na druhé. Potřebuju si koupit hodinky, musím je mít. Celkem mě myšlení na hodinky paralyzuje a omezuje v běžném životě v poslední době ve větší míře, něž je snesitelné. V nemocnici na SONU, v kanclu, při řízení auta atd. Vlastně nemyslím na nic jinýho. Začínám být pro okolí nebezpečným.

 

Potřebuju hodinky do kanclu v první řadě, k obleku, ke košili většinou, ale chci si je vzít i k riflím. Proč ne. Aktuálně mám Stowy Fliegeruhr, G-Shocky, Traktory a Prim Sport I. Poslední dvoje hodinky mi jsou malý. 

 

Strašně toužím po Moonwatch, ale přijde mi to docela raketa za ně dát, i když teď jsou v sekci prodám pěkný kousky za (podle mě) slušný peníze. Psychicky bych se asi těžko vyrovnával s tím, že jsem za hodinky dal tolik peněz a že jsem si konečně koupil dreamwatch. Z toho důvodu jsem začal pokukovat po Tudorech Black Bay s vínovou lunetou. Říkám si, taky nejsou špatný, pěkná výška, hezky by se nosily, stojí sice taky raketu, ale prostě psychicky bych se daleko líp vypořádal s tím tyhle hodinky koupit, i když by to asi nebyla taková pecka, protože to nejsou asi TY HODINKY. Prostě není to stylem vytloukat klín klínem, ale místo klínu vzít pilu. 

 

Jelikož už mám Stowy a jsem s nima spokojenej, pokukuju po Chronu Marine Original. Parádní hodinky, říkám si. Cenově je to taky raketa. Skoro jak za TUDOR, ale asi by mi to taky nedělalo takovej problém dát prachy za tyhle hodinky, protože by to pro mě asi nebyla tak velká věc. Prostě koupim tyhle a nebudu myslet na Omegy ani na TUDORY. Jednoduchý podle mě. 

 

Pak tu máme Wardy a jeho limitku v bronzu. Jsem kokot, propásl jsem black friday a nekoupil. Už to mohlo bejt vyřešený. Ale jak teď koukám po hodinkách za jiný prachy, je to fakt psycho. Ještě pak Oris diver 65, taky super. 

 

Chápete, začínal jsem na hodinkách za 20 a teď to jde úplně do prdele. Jasný hezký věci stojí peníze. Člověk by si měl dělat radost. Ale kdo to dá za takový hodinky. Jako to není prdel podle mě už.

 

Jsou to pěkný svině v tom Curychu na letišti. Člověk se tam namlsá, vyzkouší všechno, co jde, a pak se s tím má vypořádat.

 

Je to prostě začarovanej kruh a jediná cesta z něj už není o tom, že se na hodinky budu jenom těšit a snít o nich, ale já si budu muset už nějaký koupit. 

 

Poraďte, jako fakt. Prostě a jednoduše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a abych k tomu ještě přidal, tak jsem docela vodvázanej z tý nový limitky od Seika SSA385J1 Fuyugeshiki a ještě z těhlech Seiko SPB059J1. No nestačilo by mi to? 

Ja vím, že tady házím hodinky s ciframa úplně mimo a rozptylem 90k, ale pochopte mě, něco vybrat musím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradím ti- z hluboka dejchcej :-). Ty hodinky ti nikam neutečou a když budeš v klidu, tak je tady časem stejně vyzkoušíš všechny. Už tu pár kousků za sebou mám a vyzkoušel jsem skoro vše, co jsem chtěl ( i dost věcí navíc :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prípade toho blbého pocitu, že koľko veľa to je peňazí sa nepozeraj iba na cenu ale aj na likviditu. Lebo ak sa ti podarí kúpiť napr červené black bay za 45-50k českých, alebo presne moony s veľkou krabicou za tých 70, tak aj v tej najhoršej možnej konštalácii keby tie peniaze fakt potrebuješ, tak to dáš preč za 1 týždeň a ako píše sibirnaya, nestratíš nič, alebo drobné.

 

Presne z tohto dôvodu nosím iba rolexy, moony a blackbay-e, lebo síce je to pre veľa ľudí nuda, ale sú to zároveň tak populárne modely, že ak sa toho potrebujem zbaviť, tak viem, že to dám doprčic rýchlo a stratím možno 100-200e, čo za tú radosť môžem oželieť.

 

Napr 2 roky dozadu som takto kúpil nové Rolex BLNR normálne v Sherone v Bratislave za plnú sumu. Veľa ľudí si povie že fuu 200k hotinky a či som sa zbláznil, ale v realite som ich nosil 1 a pol roka a keď ma začali nudiť, za dva dni boli preč a mal som na nich stratu 200 euro.

 

Moony a Tudor BB sú v tomto smere veľmi podobné, takže ak sa ti páčia, naozaj sa do toho ísť neboj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra chlapi. Vy to píšete, jak chleba se sádlem. Hned se cejtím líp. Kdybych neměl trombózu v levý noze, tak je to ještě lepší. Ale děkuju fakt. 

A proč z toho dělat kovbojku ? Prostě to tak je, vyzkoušel jsem toho dost a tak se to snažím takhle neřešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ona je to spis mentalni bariera. Pro me je 70k za jedny hodinky taky dost, ale stejne mam troje nomosy, dvoje stowy a par dalsich kousku, v souctu pres tech 70 :)

Pocital jsem, ze je bouchnu a poridim FOISy, ale je mi to lito :))

Kazdopadne, jak uz zaznelo vyse, pokud mas volny prostredky, zkus moony, chvili ponosis a v nejhorsim otocis na foru.

A ta nabidka v prodejnim vlaknu je fakt dobra, jak psal Sibir a Kid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neres to a ber moony.. Kupovat tudory, ktere nechces a ktere sou jen o neco malo levnejsi moony, nema smysl.. Dvoje stowy taky nepotrebujes a vsechno ostatni je chaba zaplata na moony.. za ty penize nejni o cem (a kdyby si nahodou zjistil, ze tak drahe hodinky nepotrebujes nebo se je bonis nosit, tak je bez vetsich stresu zase prodas)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Vsem, co tohle vlakno cetli a odpovidali a tak mi pomahali, davam na vedomi, ze jsem nakonec koupil ORIS 65 s modrym cifrem od zdejsiho clena. Jsou uplne suprovy, jsem z nich vazne nadsenej. Jsou to prvni hodinky, ze kterych mam takovou radost. Zapnul je sice tak tak, ale uz mam objednanej dilek do tahu a od geckota mi prisel super kozenej remen. Ty moony mi nevysly, ale to neva, i kdyz bych byl schopnej koupit i ty moony a i ty Orisky. Takze jeste jednou diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...