Přejít na obsah

Ověření pravosti


watchman99

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsíci...

Ahoj, nechci kvuli tomu zakládat extra vlákno, tak to připojím sem. Od zdejšího člena jsem koupil krásné vintážky Omega Geneve cal 601 na dýnku, pokud to čtu správně je 135 a nebo 136.070. Snažím se je dohledat, ale tento stejný ciferník jsem našel jen v jiném pouzdru. Tedy vůbec mám problém najít nějaké tyto šrafované. Scháním nové sklíčko a rád bych znal i rok vzniku tohoto krásného kousku. Přihodím moje fotky... z Iphonu to makro nic moc. Díky za každou radu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc! Je naživo naprosto bezchybnej - netuším jak to poznat reprint - na ebay jsem našel tohle - je pravda, že na dýnku je jíné číslo a cifr ma podle fotek trošku jinou barvu. Nicméně i ciferník (indexy) i ručky mi přijde, že patinku mají... 

 

https://www.ebay.co.uk/itm/Omega-Geneve-135-041-c-1970-/132878389799?nma=true&si=dZjGZ%252BWw%252FVOnDUADBIhgO%252FvZm8Q%253D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

 

Co myslíš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten cifr co na nej odkazujes je modrej a je origo. Ja vzdycky zbystrim, kdyz vidim na vintazich cernej cifr, pac je to temer vzdy reprint z bileho :)
Me ty tvoje rucky a indexy prijdou dost zoxydovany vuci potisku cifru, ten je moc dokonalej me prijde. Kdyz se dela pretisk, tak se to sundava, ty indexy jsou tam nytovany, vcetne loga.

Jako z tech fotek tvych malych tmavych vic nevyctu, ale ze me je to skladacka (minimalne dynko z jineho modelu) a reprint cifru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc Vám děkuji za názory - je to škoda, myslel jsem si, že mám první vstupenku do omega klubu... Původní majitel se zachoval velice férově a hodinky si vzal zpátky a vrátil mi peníze. To mi přijde hodně fér jednání. Na svou první Omegu si tak budu muset počkat :-( No nic, jdu mrknout do prodejního vlákna, jestli se tam něco nenajde...

 

Fajn den!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taaakze zabavte sa :) Zlaté vintage Omega Constellation z pozostalosti. Majiteľ je presvedčený o pravosti. Idú, presnosť nemerana. Hodinky sú u mňa a som poverený predajom (ak sa ukáže že sú pravé) . K hodinkam je nejaká krabička, nič viac. Pár nekvalitných fotiek pripájam. Ak niekoho záujmu rád v Ba a okolí ukážem naživo.

post-21258-0-30034600-1548690486_thumb.jpg

post-21258-0-20303500-1548690519_thumb.jpg

post-21258-0-04618200-1548690587_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je takovej poloprodejni inzerat, no dobry....

no ja by som ich supol rovno do predaja ale prvy krok je mat istotu ze to je original. Spodok je ale plochy, je to lom svetla.

Skusim inak. Ak sa niekomu s tym chce babrat, overit ze to je orig a kupit do zbierky alebo s cielom nasledneho predaja so ziskom, poskytnem maximalnu sucinnost. Ja sa zlatym vintage vobec nerozumiem. A navyse dobre viete ze fotim ultraneschopne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...