Přejít na obsah

Chronopošta


Maxel

Doporučené příspěvky

Při mém posledním dotazu přes status tam v odpovědích měl někdo celkem fajn nápad a to založit vlákno, které by sdružovalo prosby o logistickou pomoc - jak v rámci ČR, tak výzvy překračující naše státní hranice.

 

Často není žádoucí, bylo by složité nebo prostě jen panuje obava z využití klasických přepravních společností, a jelikož hodně z nás cestuje - ať už pravidelně či nárazové - po celé matičce vlasti (i za její hranice), proč si nevypomoci ? sdružuje nás stejná vášeň, tak toho pojďme využít.

 

Tudíž pokud to není v rozporu s pravidly, dobrými mravy a/nebo směřováním fóra pod Bertovou taktovkou, budiž toto místem dotazů s hlavním předmětem odkud a kam. Zbytek si zúčastněné strany již doladí v rámci soukromé komunikace.

 

V tuto chvíli nic nikam odklonit nepotřebuju, spíš bych potřeboval, kdyby někdo odklonil pár (desítek) mega mým směrem, a tak jen prostě vykopávám (imo) dobrou myšlenku. Fajn sobotu!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobrý nápad a určitě se to ujme. V praxi se stávají šťastné náhody jako třeba letos ze začátku roku, když jeden člen fóra potřeboval převézt hodinky z našeho Vidlákova do Prahy. Odesílatel bydlel shodou okolností 5 minut od mé chatrče a příjemce vypadal v Praze velice spokojeně.... Neznal jsem odesílatele ani příjemce a měl jsem takový užitečný pocit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej nápad Maxeli, díky!

 

V úterý po obědě jedu z Letňan na Svitavsko, ve čtvrtek se otáčím v Praze a hned zase zpět, a pak se vracím do Prahy v neděli.

Takže ideální pro někoho na Svitavsku, kdo si hodinkama z Prahy není jistý - na pár dní vyzkoušet a v případě, že jiskra nepřeskočí, je zase může poslat zpátky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi se to nedá udělat jinak, než že sem prostě psát nabídky a kdo bude nějaký převoz potřebovat, mrkne nejdřív sem (a zadá město do vyhledávání), než to napíše na "nástěnku". Psát sem poptávku asi nebude tak efektivní - moc lidí si to nepřečte...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někteří, co jsou ochotni dělat na svých trasách pošťáky, cestují určitě celkem pravidelně. A především ti by mohli být vidět pro rychlou a pohodlnou orientaci v opakujícím se záhlaví každé stránky. Ještě teda nevím, jak je tohle vidět v Tapatalku (myslím to záhlaví třeba hlasování), už jej dost dlouho nepoužívám.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...