Přejít na obsah

DJ 36/41/II


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsou tři dny do 29. a venku sneží, že bys dítě nevyhnal. Nu což, v úterý budu stejně rozlítanej, takže bych na ně neměl čas.

 

Tak tedy děkuji všem za rady. :) 

 

Bylo přínosné sem napsat, i když jsem byl vlastně vnitřně rozhodnut od začátku pro všechny atributy hodinek,.Nakonec se díky tomuto tématu změnil tah. Z jubilee na oyster. Hlavně kvůli easylinku a jsem za to rád.

 

Mám štěstí, hodinky přišly na tahu, který mi na ruce sedí bez jakéhokoliv zkracování, či prodlužování a ten easylink mi přesně v létě přidá těch 5 mm o které mi ruka nateče. (Chvála bohu za 18 cm)

 

Jsou to 36tky. Jo, prostě jo. Koukal jsem, koumal jsem a na 41 mi prostě vadí dvě věci. Jejich "mohutnost" a absence kolejnice. Ale uznávám, že by se na 41 možná ani nehodila. Jenže já jí chtěl. A na ruce jsem měl obě. A říkám Vám, chybu jsem neudělal. :)

 

Cifr, modrý. Někteří místní mě začínají podezřívat z absence fantazie. Těch modrých cifrů už mám nějak moc. Jenže tenhle je jiný. Beze světla je černý až antracitový. Na světle modrý. na přímém slunci ještě nevím, protože dneska sneží, ale očekávám že to bude taky  pěkná diskotéka. 

 

Luneta fluted - neměnil bych. ( Všimnul sis Dr. Sphinxi? Tentokrát bez chyby ;) ) Leskne se nádherně.

 

Takže tak no. Teď je nosim na doma, ale bojim se sundat nálepky. Ani vlastně nevim proč. :) Neprodávám. Nikdy. Teda snad. :D

 

Ještě jednou díky všem a teď teda nějaké ty neuměltelné fotky:

 

LkkeUi7.jpg

jvs4KRd.jpgCey1SCg.jpgjcEg3jw.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasne hodinky! Takove co rikaji, uz jsem velky kluk. Chtel bych byt velky kluk :D Dlouho jsem byl na Rolex imunni, ale dneska nad radou modelu slintam. Gratulace a uzivej si je!

Ale já nechci bejt velký kluk. Mně vyhovuje, když mi lidí říkaj mladej. :D

 

Děkuju.

 

Gratuluju, dobre jsi vybral :-) A jubilee treba casem :-)

To jubilee byla moje první volba, ale pohodlí vyhrálo nad formou, no. Ale nikdy neříkej nikdy. Jak se tu psalo - je to vyměnitelný díl. :)

 

Díky.

 

gratulka...jedny z nejnadčasovějších hodinek světa...a narozdíl od subů se stále dělají v nositelné velikosti :)

Tak já nemám s velikostí Subů problém, jen prostě jsem chtěl hodinky, které si můžu vzít na obchodní jednání. Neberte to špatně, ale suby podle mě pod košili pořád nehodí. Jasně, dneska to už spousta lidí dělá a i díky filmům jako Bond atd., se to začíná brát jako standard... Ale já jsem v tomhle staromilec. :)

 

A ještě jednou díky. :)

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...