Přejít na obsah

Hlučný soused


Hector

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 3 týdnech...

Tak mám taky zkušenost ze včerejška...

 

Žena s dítětem šly spát a někdy kolem 22:45 soused vedle samá hlasitá nadávka (pi, ku, ču, atd...). Něco tam pařil. Dělá to docela často...

Jakoby byl v tom pokoji s nimi. Nebylo to poprvé... Dříve jsem jako na koleji zabouchal na zeď, nahlas jsem řekl, že je noční klid a trochu to pomohlo...

Včera už jsem se ale naštval, šel jsem na něj zazvonit. Řekl jsem mu, že už mě to nebaví poslouchat, a že jestli se neuklidní, tak mu dám do držky.

Má asi o 20 kg více a je trochu vyšší, ale já jsem teď ve formě. :D... Zaujal jsem boxerský postoj s rukama před ksichtem a očekával boj... Pak jsem si ještě vyslechl, že on taky nemůže spát, protože naše dítě pláče v jednu ráno, ve čtyři, v pět.... Tak jsem zvolnil a řekl si, že možná má pravdu, i když podle mě to není taková hrůza, ale co já vím, jak je to tam slyšet... Omluvil jsem se za přehnanou reakci. Podali jsme si ruce, on slíbil, že se ztiší, a my, že uděláme taky všechno proto, aby bylo dítě klidnější (to jsem teda zvědav, rostou zoubky, ale i s tím se dá něco dělat, holt když to bude neúnosné, tak ji budeme konejšit vedle v pokoji). Uvidíme, co bude... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš, ale dopadlo to jako setkání dvou normálních lidí, kteří ví co je slušné chování a že se dá zkusit najít nějakou cestu. Ale když řekneš sousedovi, že jeho pes štěká celé dny jakmile odejdou z domu a on ti na to řekne.... "a co s tím mám asi dělat?" Tak už jen to tě nasere. Já jako normální člověk bych na to alespoň reagoval větou ve stylu slibem nezarmoutíš a řekl bych mu, že se s tím pokusím něco udělat. Přesně tak, jako jste to udělali Vy dva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš, ale dopadlo to jako setkání dvou normálních lidí, kteří ví co je slušné chování a že se dá zkusit najít nějakou cestu.

Zaujal jsem boxerský postoj s rukama před ksichtem a očekával boj... 

Sakra, ta Jihlava ale musí být divoké město  :lol2:

 

Jinak - ne že bych byl zrovna na té mimískovské vlně, děcka už jsou trošku odrostlejší a já už jsem taky starší a tím pádem i ubrblanější, ale borec co v jedenáct večer píčuje u kompu snad může své chování korigovat. Ročnímu děcku, co mu rostou zuby to vysvětlit nejde. A věřím, že i tomu pařanovi někdy rostly. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš, ale dopadlo to jako setkání dvou normálních lidí, kteří ví co je slušné chování a že se dá zkusit najít nějakou cestu. Ale když řekneš sousedovi, že jeho pes štěká celé dny jakmile odejdou z domu a on ti na to řekne.... "a co s tím mám asi dělat?" Tak už jen to tě nasere. Já jako normální člověk bych na to alespoň reagoval větou ve stylu slibem nezarmoutíš a řekl bych mu, že se s tím pokusím něco udělat. Přesně tak, jako jste to udělali Vy dva.

Snadná odpověď. Udělej si to, jak chceš. Mne nezajímá jak. Já nejsem povinen ti radit. Ty ses rozhodl mít psa, je tedy tvá zodpovědnost se o něj starat v dostatečné míře tak, aby netrpěl fyzicky ano psychicky a aby neobtěžoval okolí z důvodů, které mají původ ve tvé nedostatečné péči o zvíře. Jednou z tvých povinností je naučit psa samostatnosti, aby neobtěžoval okolí a netrpěl psychicky. Tvůj pes, tvá zodpovědnost!

 

To píšu jako majitel dvou psů (dříve i tří).

 

Edit: oprava překlepu.

Upraveno uživatelem budo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...