Přejít na obsah

Prim Diplomat MPM 2019


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V inom vlakne je to uz rozobrate odhora nadol...

 

Edit

tutok -> http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94798-pravej-prim-vs-levej-prim/page-32

 

Název tématu z

 

Prim Diplomat 2019

 

upraven na

 

Prim Diplomat MPM 2019

 

už by v tom fakt byl nebetyčný bordel, a o to se přece ta banda dementů z Mongolska snaží.

 

Omlouvám se, hodil jsem to sem narychlo na cestě do práce :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono umístnění celého vlákna je možná nešťastné. Něco o MPM je v: Čínské hodinky (a Asie mimo Japonska) a tady by snad měla být diskuze jen o hodinkách z Eltonu nebo v podsekci o ostatních domácích hodinářích. Můj pocit vychází z nadpisu, možná se pletu. Pokud nedojde k oddělení, tak za chvíli tady z toho bude neudržitelný guláš. 

post-17158-0-87440000-1546681502_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas. Struktura je blbě, udělat ale půjde. Horší bude to tam dodatečně rozházet. A pak zase poslouchat kecy, jak by to ostatní udělali jinak a lépe. Leč nicméně, zásah to bude chtít tak či tak. Udělám návrh struktury a lípnu ho k diskuzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim ale forum by melo byt hlavne o hodinkach. Co je pro jednoho sracka, muze byt pro druheho dobre. Nektera ta namyslenost tohoto fora me udivije. Podle me ani MPM nepatri do sekce cinske hodinky. Je to cesky vyrobce. Ackoliv do toho dava cosi, nebo si to nechava vyrabet kdesi. Kazdej doma mame spousty veci i znackovych a nesou poznamku Made in china, Made in PRC, Made in taiwan atp a v klidu si ty veci kupujem a uzivame. Proste jednou je to Prim, koupil a vyhrava spory o nazev atp. Ma sidlo v cechach, ackoliv se s tim hodne clenu neztotoznujen je treba prijmout fakt, ze proste mame v cechach dva vyrobce primek. I to ktery je pro kazdeho pravy ci levy je jen jeho nazor. Chapu je to bordel pokud nekdo bude mit na ruce diplomaty z eltonu za kilo a nekdo druhy diplomaty za 18 :)
Ale pokud toto tady legislativa umoznuje nic s tim neudelame. Berte fakt ze primky z eltonu na pultech prodejcu neuvidite kdezto od mpm jsou jich mraky. A nikdo z clenu a ruznych zastancu urcite skupiny nema silu to zmenit. Jen zatnout zuby a v prijmout tuto skutecnost. Nehlede ze si to dela Elton trochu sam, kdyz cpe sve hodinky do cenove kategorie kam nepatri a vestina lidi na ne nema. Kdyz uz mel by jit jinym smerem,vyvijet nove modely pod znackou Elton. Byla by tu sracka Rpim jak tomu byvalo za komoušu a k tomu cesky vyrobce Elton ktery by vyrabel hodinky vyssi tridy - jenze bohuzel on na to nema, kvalita nic moc, kalibry taky vlastni nove nema. Tak jedine kdyby delal super pouzdra, ciferniky, super desigh a cpal do toho aspon ETU. Vyrabel to vic masove s cenou max 30 tis. Pak by se mozna posunul a zajel tak ze by se casem dostal treba na hodinky za kilo. ALe ted si preci musi jejich produkt za ceny Omeg koupit naprosty silenec, nebo total chrono prim patriot.

Upraveno uživatelem bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem se kouknul do rohu jestli tam není PR.

Nemám problem s MPM když nebude dělat ,,STEJNÝ" hodinky. Právní bordel je jiná. Ale to se řeší v levým primu např.

Se uplně bojim vo investiční bednu pravejch diplomatů co mam doma.

Upraveno uživatelem saida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...