Přejít na obsah

Co kdybyste mi poradili?


Doporučené příspěvky

Nejraději teď nosím Casio GWG-1000, které jsou, třeba ke košili, přeci jen trochu humpolácké. Ale vyhovuje mi to, že neřeším chod / přesnost, i když je pár dní nemám na ruce. Také se mi líbí ten digi displej. Rád bych nějaké ana-digi (popř. jen digi), které budou univerzálnější než ty GWG. V žádném případě nechci smart watch, které bych musel dobíjet.

 

Měl jsem třeba Breitling Aerospace Evo. Super hodinky, ale je to taková "šedá myš". Je tady nějaký majitel Breitling B-55? Co to jejich nabíjení, jak to funguje?

 

Další možnost, která mě napadá, jsou Omega Speedmaster Skywalker X33. Opět bych byl rád, kdybych k nim získal nějaké uživatelské postřehy.

 

Pokud Vás napadá něco podobného, budu rád za Vaše nápady. Nedělá něco Seiko? Taková GPS synchronizace času by se mi líbila :-).

 

Díky všem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gps seika treba tady: https://www.hodinky-365.cz/seiko-astron-x2s013080

nebo obdoba od citizenu:https://www.helveti.cz/citizen-satellite-wave-cc9015-54e

za me citizen ma rychlejsi synchronizaci, a mensi spotrebu energie...nekde bych nasel i porovnavaci test...sem tam se objevi i nejake bazarove :)

 

Redmi Note 5 By Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď se dívám, že mi v referenci chybí na konci ještě 1, ale poradil sis. :D

Podobný jsou ještě taky Victorinox Chrono Classic XLS MT, ale je to už samozřejmě kapku nižší třída.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, ohledně B55 se mi zde na fóru nikdo neozval. Přečetl jsem si značné množství vláken a postřehů na WUS. Většina uživatelů má nemalé problémy se softwarem hodinek - při aktualizaci zamrzají, často pomůže až servis a nějaký hard reset. Největší problém je ale s celkovou konektivitou, kdy hodinky klidně 10x denně hlásí rozpojení s telefonem při vzdálenosti větší než je cca 50 centimetrů. Majitelé sice chváli výdrž baterky (kolem měsíce), ale při ceně hodinek jsou pro mě ty problémy s konektivitou smrtelné. Abych to nějak uzavřel, beru funglovky modré Pelagos a k tomu chystám jeden digi nákup :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...