Přejít na obsah

Nabijecka autobaterie


Doporučené příspěvky

Přidám se ke kolegům a doporučím taky CTEK. Buď tu, co postuje financ (sám mám a spokojenost veliká), popř. existuje ještě její maličko vylepšená verze: https://www.nabijeckyctek.cz/inpage/ctek-mxs-5-0-2-v-1/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvalitna nabijacka ma zmysel u strojov ktore nejazdia pravidelne inak kazde moderne auto je slusna nabijacka samo o sebe. Pokial baterka naraz zacala zlobit ako ze pred tym (napr minuly rok) nezlobila, tak stoji za zvazenie ci neinvestovat skor do novej baterky. Ani najlepsia nabijacka umierajucu baterku nezachrani a ak ano tak len na oko a zradi Ta to v najhorsej moznej chvili. Alebo teda ak su problemy pravidelne a vieme ze baterka je ok tak zauvazovat skor nad niecim co baterke pomoze so startom (to myslim ze tato CTEK nema).

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Cali: moja rec

@watcher: aka stara je ta baterka? Ak s tym jazdis rovnako ako doteraz a zrazu nieje ok, asi zacala umierat. Kup novu baterku.

A ak uz chces nabijacku, CTek nic nepokazi. Ale ja som bral silnejsou verziu nez postuju chalani vyssie, ta by bola pre moju baterku na hrane. Ak mas v aute 100Ah bateriu a vacsiu, tak radsej Ctek MXS 7.0, pripadne 10...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplny suhlas. s Cali. Pokial zacala baterka blbnut narazovo, este stoji za zvazenie znmerat odber vo vypnutom stave auta. Raz mi takto znicil novu baterku alarm. Nieco sa tam posralo a zral okolo 500 mA furt.

 

Dalsia vec co stoji za zmeranie je regulator napatia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já míval rád staré, socialistické nabíječky, které nabíjely jak majitel nastavil, a ne jak nabíječka sama uzná za vhodné.

A jak teď čtu recenze zákazníků na portálu Heureka, tak i pro tuhle nabíječku jsou situace, kdy nepracuje dobře (daň za automatiku a "inteligenci").

 

Vlastní názor je prostě někdy dobrý, a někdy na škodu. Jako u všeho. :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ja potrebujem,aby baterku udrziavalo nabitu.To s klasickou nabijackou nieje mozne.Tie co mam po nabiti prepnu do udrziavacieho modu a kedykolvek po akejkolvek dobe pridem k autu/moto,tak brnk a odchadzam a baterke to neskodi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je hlavne dolezite si vazne ujasnit aky problem riesim a az podla toho volit to riesenie. Ak auto jazdilo 7 rokov bez problemu a naraz zlobi tak je to proste na vymenu baterky. Ak mas 10 aut a jazdis jednym tak pre tie ostatne potrebujes nabijacky co vydrzia byt trvale zapnute tak aby jednak udrziavali baterku a hlavne aby neponicili elektroniku auta to totiz niektore pulzne nabijacky tiez dokazu. No a na koniec ak startujes Kirovec pri -15C tak nepotrebujes nabijacku ale startovaci vozik... v nich teda byvaju samozrejme aj nabijacky ale naopak to rozhodne neplati.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...