Přejít na obsah

Příměstský tábor Praha


Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,

 

je mi jasné, že mě možná bude někdo fakovat a posílat na mimibazary a spol. Na druhou stranu si říkám, že tu asi nebudu jediný rozvedený chlap s dětmi a s rodinou na druhém konci republiky, který něco takového řeší.

 

Pokud máte někdo tip na vyzkoušený příměstský tábor v Praze (za rozumný peníz, ideálně do 3 litrů na kebuli) budu vděčný. Ideálně s linkem ;)

 

Dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My dávali předloni (a kluka i o rok dříve) na sportovní kemp sem. Fakt vyzkoušeli hodně sportů (o některých jsem ani neslyšel). Kluk (teď je mu 9, takže mu bylo 7 a 8) byl nadšený, holka (té tam byly 4 roky) nebyla nadšená, ale byla v pohodě. Na té Praze 4 se nám to všem líbilo více (prostředí), ale i Prahu 5 kluk zvládl bez problémů. Můžu doporučit - bylo to zábavné a večer pěkně usínal.

 

Loni byl kluk na Lego příměstském táboře, na Andělu. Nepamatuju si cenu, možná to bylo dražší. Ale pro milovníky Lega k nezplacení ;)

 

Do Juklíku chodila manželka s dětma plavat a byli tam všichni příjemní, ale s příměstským táborem zkušenost nemám. Ale vzhledem k tomu, že tam s těma smradama :D pracují celý rok, tak to bude bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, už jsem je přihlásil na ten sport kemp na Praze 4. V tom termínu, který jsem potřeboval už byly poslední místa, tak nebylo na co čekat :) když jsem viděl ten rozpis, tak bych tam nejradši chodil s nima :D

 

Za ostatní tipy taky díky, můžou se hodit (nejenom mně) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni ten program celkem významně upravují dle věku dětí. Udělají skupiny dle věku a ty mají různý program. Kluk byl asi nejmladší v té skupině nejmladších, takže vynechal kanoepolo, ale místo toho byli hledat zkameněliny nebo co. Některé sporty jsem musel googlit, co to vlastně je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...