Přejít na obsah

Dopravní zpravodajství


Doporučené příspěvky

Ahoj všem, napadlo mě, že než plevelit vlákna jiného charakteru ( naštvání, dotazy pelmel ), že založím vlákno ohledně dopravy ( v případě dotazu soukromého charakteru, nějakého poznatku jak by šlo něco vylepšit a podobně, se stejně obracíte formou SZ ), které bude asi stejně fungovat jako takové naštvávací a nebo zapadne. Co se stane, ukáže čas.

Na začátek sem dám dvě věci ohledně P 10.

 

Nejdříve bych chtěl napsat, že bylo v tichosti uzavřeno P+R parkoviště na Švehlově ul., které bylo s velkou pompou otevřeno za Dolínka na konci roku 2017 ( vytíženost tedy stejně atakovala 4% kapacity ), takže asi nic moc. Na tomto místě je plánovaná nová točna tram MHD.

No a věc druhá, ožehavější - od 6.4..2019 bude uzavřena ( komplet ) ulice V Korytech po ulici Průběžnou ( od sjezdu ze spojky ), takže se směrem do Vršovic nedostanete. Uvažuje se i o souběhu uzavírky "myší díry" od Švehlovky ke Skalce ( ale díky tomu, že i toto bude průšvih a telefon se u mě asi netrhne, tak se od toho potichu upouští a bude to později ). Největší průšvih bude měsíc ( do začátku května ), poté se část otevře, ale uzavírka by díky přestavbě mostů měla pokračovat do cca konce roku 2019. Přesné vymezení zatím není úplně známo ( nikdo si to na triko vzít nechce ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 597
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V Brně prý už funguje koordinátorka dopravních staveb, takže tam to od teď poběží jak na drátkách ... :-)

Jo, od příštího roku možná. Letos zas budou pro jistotu zavřeny (téměř) veškeré přístupy do některých čtvrtí... Jako idiocie tohleto

 

Ještě teda doplním, že ta koordinátorka za to nemůže - tenhle rok poběží ještě stavby, které byly zadány předcházejícím magistrátem

Upraveno uživatelem Funthom95
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a věc druhá, ožehavější - od 6.4..2019 bude uzavřena ( komplet ) ulice V Korytech po ulici Průběžnou ( od sjezdu ze spojky ), takže se směrem do Vršovic nedostanete. Uvažuje se i o souběhu uzavírky "myší díry" od Švehlovky ke Skalce ( ale díky tomu, že i toto bude průšvih a telefon se u mě asi netrhne, tak se od toho potichu upouští a bude to později ).

jedna trasa bude určitě votevřená .... to by jinak byla apokalypsa :D ..... tam jezdí asi 7 linek 

 

*vona to bude apokalypsa i tak

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Částečně dobrá zpráva ( Lidl se postaral :-)), uzavírka ulice V Korytech nebude ani tak zdaleka průšvih, jak se plánovalo, uzavírka bude mnohem menšího rozsahu ( to "myší díra" u Mitasky o ulici dál, to bude jiné kafe, trefí se do 6-ti měsíční opravy Štěrboholský ). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jinak, o tomhle asi víte, ale pro info :

 

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/rekonstrukce-sterboholske-omezeni-na-barrandovskem-mostu-a-most-legii.A190325_113653_praha-zpravy_rsr
 

 

Hlavně ten Baranďák bude velkej šrumec, tohle je jen předehra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Omezení vždy potrvá od 8:00 do 17:00 hodin."

 

Nebylo by normální že se u tak důležité komunikace s argumentací ?Z důvodu zachování maximální možné průjezdnosti" stanoví doba "záboru" mimo špičku... už tak jsou ty zakázky předražené aby tam technici mohli pobíhat i mimo běžnou pracovní dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To tedy nevím. Brno má svoje fronty..

Nechci, aby to vyznělo jako rejpání, protože to z důvodu toho, že mě to též brzo čeká, ale vy tam řešíte něco i jiného než fronty.

 

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/modre-zony-radnice-brno-stred-regulace-zprisneni-zeleny-pas-parkovani.A190404_468295_brno-zpravy_krut

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...