Přejít na obsah

Rolex Yacht Master - jaké?


ponorka9

Doporučené příspěvky

Ahoj, pomalu ve mě uzrává rozhodnutí pořídit si první Rolády. Něco mě táhne k Yacht Masterům (hodně asi tento typ lunety), ale pořád nevím, které budou ty pravé....nejvíc se zatím kloním k platinovým s modrou ručkou, ale ty modré mi připadají univerzálnější no a na konec i ty bílé mají něco do sebe a ještě k tomu jsou z této trojky za nejlepší cenovku... Budu rád za postřehy, jak se s nimi žije a podobně, díky předem.

post-37091-0-72201400-1551991608_thumb.jpg

post-37091-0-92308600-1551991614_thumb.jpg

post-37091-0-59899700-1551991621_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za me rozhodne rhodium, uz jsem je parkrat malem koupil, ale ty lunety se bojim jak cert krize.

Uplne top jaou pro me zlaty na osyterflexu s cernou lunetou, ale to je jina cenova.

Ty zlaťáky jsou super, díky jejich fotkám jsem vlastně objevil Yachty....ale cenovka je dvojnásobek, tam ještě nejsem:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem všechny tři varianty, a ty "bílé" resp. s platinovým ciferníkem už z malé dálky tak nějak splývají v jednolitou šedou masu, ty s modrou ručkou a šedým cifrem byly k mé bledší kůži poněkud nevýrazné, a nejlíp mi sedly ty modré s červenou vteřinovkou. Jinak k měkké platině je trochu nešťastná ta pískovaná úprava lunety, nejenže se poškrábe, ale je náchylná i na plošné otěry či otlačky, kdy si v podstatě tlakem vyleštíš celou plošku na té pískovaně matné části, takže bych si rozmyslel pořízení takových hodinek pro každodenní nošení.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dej bacha, bílé už se nevyrábějí! Aktualne jsou v produkci uz jen modre a rhodium... Rozhodne Yachty doporucuji, jsou extremne pohodlne diky plochemu a zaoblenemu pouzdru a moc krasny! Jednoznacne nejhezci bily platinovy cifr, jako druhy bych volil rhodium diky kombinaci se svetle modrou a nakonec modre. Rozhodnuti je na tobe ale za me vrele yachty doporucuji! Rozhodne neudelas spatne s jakymkoliv cifrem. :)

 

PS: o lunetu nemej strach, neni to tak strasny jak se vsude pise, pokud nejsi dobytek a nebudes to mit jako toolwatche tak bych byl v klidu! :)

post-36813-0-69217400-1552020515_thumb.jpeg

post-36813-0-53386800-1552020544_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci díky moc za rady a užitečné odkazy. Že je ta luneta tak moc háklivá jsem netušil, ale asi mě to neodradí. Toolky z nich nebudou (aspoň zatím :)), s hodinkama sice občas někde štrejchnu, ale tyhle budou stejně nejvíc trpět "jen" na kancldajving...Pořád se kloním nejvíc k Rhodiu, tu světlou variantu pořeším pozdějc polárkama a tmavě modrou subama a bude to takový pěkný trojkombo...No jsem se při pátku nechal trochu unést, tak zase zpátky na zem.

 

Ještě bych se rád zeptal na nákup z druhé ruky. Úplně se mi nechce k AD pro nové, na co si dát nejvíc bacha? Teď nemyslím obvyklé problémy všech hodinek, ale speciálně Rolex - je tam něco, co když nebudou mít, tak je průser? Jako nějaká sepc. karta nebo certifikát nebo tak něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...