Přejít na obsah

Era Timepieces


bambix

Doporučené příspěvky

Pomusím sa zodpovedať na všetko :)

 

Nosím rusky šrot lebo si nemôžem dovoliť švajčiarske smaky a komunita v Tallinne (kde žijem) okolo ruských hodiniek je celkom v pohode. Mám aj švajčiarske hodinky, o tých však napíšem niekedy v budúcnosti, na Chronomag som totálny nováčik.

 

Keď si niekto mysli, že čo horím je vyššie je loz, nuž k tomu sa nedá nič povedať, možno iba, že keď pôjdem na Slovensko tak si skúsim spomenúť a odfotím ich všetky spolu.

 

Neviem aké vzťahy máte vy s rodičmi, ale čokoláda by totálne stačila :D

 

Nakoniec možno iba koment, nuž čakal trosku konštruktívnejší prístup od skúsených členov. Dosť slabé odpovede. Nemusia sa Vám hodinky páčiť, ani so mnou súhlasiť nemusíte, ale napádať začínajúcich členov je iba troll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš Kubo, ony jsou tyhle příspěvky nováčků s bohatými rodiči / známými / obchodními partnery s Pateky a čínskými šunty v jedné komodce jak přes kopírák.

Tak ty tátovy Pateky, APčka, Cartiery a IWC nafoť a hoď nám to tady prosím do sekce Foto Galerie, ať se všichni pokochají.

Zkušeným členům spadne brada a hned s tebou budou kámoši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kubo, určitě víš, že většina ruských hodinek, stejně tak čínských, jsou jen kopie něčeho, co už vymyslel a realizoval dávno někdo před nima, viď? Imho nejlepší ruský hodinky, který si můžeš koupit, jsou Amphibie. Nejlíp nějaký starší, to jsou svým způsobem geniálně udělaný potápěčský hodinky. Hlavně teda konstrukčně. A stojej jako večer s kamosema v hospodě.

Takový ty jejich všechny letecký/pilotní hodinky jsou designove možná poměrně originální, ale srdce hodinek, teda strojek, je zas a znova vycorovanej. Recma o tom, že 3133 a 3017 jsou jejich výmyslem, se nenechat ukonejšit. Určitě víš, o čem mluvím, tak se nestyď nám tady nafotit poradny hodinky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...