Přejít na obsah

Nomos Tangente Sport


Jan S.

Doporučené příspěvky

Už mi to přijde překombinované. Jsou to takové zvětšené Ahoi s přesunutým datem na 3 (kompozičně slabší) a zdůrazněnými indexy. Shodou okolností mám původní Tangente Sport (36,5 mm, stříbrný cifr, modřené ručky), které mi přijdou elegantnější. Ale neomatic jsou obecně takové veselejší, takže nové Sporty de facto jen drží linii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde mi, že zrovna tohle nejsou hodinky, který by snesly donekonečna zvětšovat.

 

Ten náramek s jinou povrchovou úpravou bych snad ani nemusel... O fous víc mi to funguje jako celek u Club Sport, ale broušený náramek a leštěný pouzdro moc nedávám a už vůbec ne u hodinek za kilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pratele, kdo mel nomosky a zna jejich nozicky, tak toho case size 42mm fakt nepotesi. Bude to velikostne dobry akorat pres neopren (muj nazor)

 

jinak vodotesnost chvalim. zvlast u modelu Ahoi, ktery se cely toci kolem vody, mi prisla predchozi absence sroubovaci korunky a solidni vodotesnosti asi tak zvlastni jako u Chronomag Nautilus :-)))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, byla. Vyladili design a ted ji posunuli do dalsi logicky modelovy rady Club. Ale mas pravdu, ze Nomosich 42 mm je s proporcema nozicek na vetsi ruku. Pockame a snad to daji i na 38/39 verzi...

sakra, mate recht. Nevim proc jsem zil v predstave, ze ji nemely. Ale byla to podlemeho jedina vyjimka v celem portfoliu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...