Přejít na obsah

Prvni velky nakup


Doporučené příspěvky

Žab se vůbec neboj. můžou to bej úplně v klidu Tvoje jediný hodinky, jen tomu musíš lehounce přizpůsobit kombinaci hadrů. A nebo to mít na salámu....

 

Ty jsi ještě mladej, ale my starší jsme už míň přizpůsobivý  :lol2:  :lol2: 

 

Jinak přééésně - než ti dojdou žabáky, kup si EXP1 nebo polárky a máš to vyřešený. Pak už jen LVčka příkoupíš do komba a můžeš to tady zavřít.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle kombo by se mi libilo fakt hodne panove, nenapada me nic, cim bych to mohl vam, nebo sobe rozporovat. ale co si budem. moji polovicku by to dostalo do rudejch. k moji hodinkove zalibe ma maximalni pochopeni a podporila me i v ramci nove akvizice, ale zaroven zduraznila, ze o jinych hodinkach dalsich par let slyset nechce.

 

ale znova. co si budem. z jeji kapsy to nejde ;) ted ale vazne, jestli zaaspiruju na oceneni kreten roku, tak to nechci vyplytvat hodinkama.

 

spis bych to videl takhle, zabaky ted (resp. doufejme letos) a expy nejak nenapadne treba pristi rok. to zni celkem realne.

 

a jo. priznavam, ze tahle kombinace mi zni fakt pekelne. furt jsem premyslel o jednech hodinkach, az jsem pres plot nevidel. diky za podnet, opravdu o tom popremyslim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... ze o jinych hodinkach dalsich par let slyset nechce....

 

Noo, to by právě vycházelo na ty EXPy teď a žabáky za pár let, až dojdou :-). Ne, teď vážně...přeju ti aby došly ještě letos! Hlavně se pak nezapomeň pochlubit. 

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste dodam, ze jsem v pondeli letel na otocku do Basileje, prohlednout si vsechny modely vedle sebe nazivo. Usvedcilo me to v nazoru, ze brcaly v tuhle chvili nejlepe odpovidaji tomu co hledam. v bezprostredni blizkosti no-date a date v cerne zeleny sunburst dial zaril jak semafor po setmeni.

 

To zas takovy prekvapeni neni, clovek tihne k sebepotvrzujicim argumentum. Jsem ale rad, myslim, ze jsem to potreboval.

 

Kdyz vyradime Daytony (ktery mi nazivo pripadaji neueritelne krasny a stejne neuveritelne drobounky), tak Expy I jsou definitivne hodinky, ktere, pokud se nekdy dostanu k tem LVckum, budu chtit jako hodinky do tandemu.

 

Pokud teda nepropadnu kouzlu OP36 s bilym cifernikem a dvojitymi indexy na 3, 6 a 12, ktere podle vseho hodne lidi nemuze prenest pres srdce. Bily cifr je neco, co me laka dlouho a tak, jak mi OP39 prijde sterilni, tahle verze u me spousti lavinu emoci. Ac se k tomu stavim veskrze pozitivne, velikostne si to bohuzel predstavit bohuzel moc neumim. Musel bych to asi videt na ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase takovej srdcar uplne nejsem, abych tam letel jen kvuli tem LVckum, nebudu tu nikoho tahat za fusekli Pravda je takova, ze jsem byl i minuly rok a v lednu jsem si booknul letenku i na letosni rocnik. Minuly rok s polovickou na prodlouzeny romanticky vikend s hodinkove kulturni vlozkou a letos sam na otocku jen za hodinkama. Oboji bylo fajn.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...