Přejít na obsah

Rolex Explorer I vs. IWC 3239


Doporučené příspěvky

No, vzhledem k (ne)dostupnosti Expů u našich AD mám zatím spoustu času přemýšlet. Proti IWC zatím mluví fakt, že je není kde vyzkoušet. Ppokud jednou Expy vyzkouším a neosloví mě, začne hledání nanovo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ach jo, tohle forum je taková nuda... Rolex Rolex Rolex Rolex... a hlavně všem novým honem rychle vysvětlit, že nejlepší volba je Rolex :-) 

Rolex (nejen Expy) jsou nuda, kromě jinýho když přijedeš do Itálie, Německa, má je na ruce každej druhej strýc...

 

Jak tady padlo, rozumově je asi lepší volba Expy, ale kdo by kupoval hodinky za kilo rozumem, že :lol2:

Myslím, že u těchto dvou je to rozhodování hodně o designu a o tom, jestli je pro Tebe důležitej inhouse strojek. Pokud ne, tak si vyber ty, který se Ti víc líbí a u kterých prostě přeskočí jiskra.

 

BTW, pár měsíců zpět mě napadlo, že Ingy nahradím Subama Date(již několikátý pokus možná právě pod tlakem tohoto fora skočit do vod Rolexu). Důvod byl ten, že by to byly dobrý univerzály a hlavně mají mikroregulaci. No, Suby jsem ponosil, totální nuda, mikroregulaci jsem používal první tři dny a pak je stejně nechal trošku víc na volno(úplně stejně jako Ingy) a bylo to vyřízený. Absence antireflexu je při přímým porovnání pro Rolex úplně fatální, pohodlnost hodnotím cca stejně. Ingy jdou v lepších parametrech než COSC, Sellita neSellita. Oceňovat je na 70k, to je taky dobrej vtip, to už trošku připomíná historky z českých autobazarů...pravda je, že dnes je Apríl... :wine:

Těch 7 pětek bylo asi na mě, chápu že "hodnota" je něco nehmatatelného a mě se moc líbí zpracováním, ale prostě osobně nejsem schopen dát 100k za sellitu co je v schmuku za pětku. Občas je vidím na prodej za 85+- a přijde mi to už dobré, za mě super pouzdro (hlavně jsou tenké na to že mají 12atm) a tah, cifr na mě působí relativně plastově naživo, vnější AR dělá IWC dobře, ale furt to není safír a bál bych se škrábanců. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...