Přejít na obsah

Poslední hodinky


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na fotce mi taky přijdou divné. Ale na YouTube kde to bylo v pohybu to už bylo cajk... Nebál bych se toho :-)

 

Jinak GO - no moc mi nesedí ... Takové už opravdu moc usedlé...

R - už mám tru-daty ;-) nechci podobné.

A Beatles můžou sice radit Aquanauty jak chtěj, ale oni asi zrovna neměli problém je u AD sehnat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to věcí každého soudruha, ale já bych jako OWG hodinky na kůži/gumě nechtěl...  když jsem hledal pro sebe univerzály z vyšších řad a pro každou příležitost, vyšly mi z toho opravu jen RLX, AP, VC, IWC ING, PP Nautilus a Aquanaut, GO tehdy ještě myslím nebyly v nabídce, ale nebránil bych se jim... dále je to o rozpočtu a nějakém pocitu z nich... povšimněte si, že většina z nich vychází, nebo čerpá z odkazu génia Géralda Genty.

Pokud to mají být opravdu "poslední", tak bych nedělal vyslovené kompromisy a rozhodně bych se snažil získat ty vysněné (v mém případě splněno), protože tazatel má vlastně jasno, má rozpočet a jediné, čeho se (asi právem) obává je dostupnost, přesto tvrdím, že ta šance by zde být měla/mohla, pokud je tazatel připraven pár let čekat.

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky kluci za návrhy. Jak pise Andrew - kompromisy delat moc nechci. Vlakno jsem zalozil kvuli tomu, ze v techto patrech hodinariny nejsem prilis kovany a je velice pravdepodobne, ze toho spousta neznam a spousta mi toho uteklo (viz trebas ty VC - cim dyl na ne koukam, tim vic si je dokazu predstavit - guma, tah, kuze v jednom balicku, strojek fajn, design fajn, znacka fajn...). 

 

Cilem vlakna tedy bylo pripadne zkusenejsi kolegy me upozornit na  me nedostatky ve vzdelani a nechat me dal se v tom stourat. Coz se evidentne dari :)

 

Diky jeste jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenech se zviklat - mel jsi vyber jasnej a jdi za tim, co chces, ne za tim, "co by taky mohlo zafungovat". Mas cas i penize, nedelej kompromisy. Klidne at jsou to ty VC, ale at toho pak nelitujes (mne se VC overseas vubec nelibi :)).

trebas ty VC - cim dyl na ne koukam, tim vic si je dokazu predstavit - guma, tah, kuze v jednom balicku, strojek fajn, design fajn, znacka fajn...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VC Overseas jsou moje ultimátní dream watch. Velikost akorát, antimagnetismus 16000A/h, 150m WR, superuniversální vzhled a značka jak má být. Úplně Ti závidím tu možnost si tohle dopřát. Užívej si ten výběr. To je taky součást zábavy;-)

 

Ale souhlasím že bych se držel prvotních pocitů. Osobně taky vždy skončím pocitivě u toho u čeho jsem snění začal. I v rámci mnou ufinancovatelných hodinek vždy skončím u toho co jsem chtěl původně. A nebudu sám že?

 

Závidím ale upřímně Ti přeju ať vybereš dobře a dělají ti radost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O vikendu jsem byl u rodicu na navsteve a bavil jsem se na tohle tema s tatou - tak nejak jsme se dohodli, ze pojedeme do Carollina na kukajdu - tata by si mozna taky koupil dalsi kousek. Pak sem napisu, jak jsme dopadli :D

 

Pocitam, ze to bude bez obeda, teda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mírný update:

Tudor P01 release se prej posouvá na září - do té doby bych měl schrastit peníze, aby na ně bylo... (Protože barák byl pravda jaksi dražší než jsem čekal)... před rokem jsem řekl, že do tohoto kroku neutratim za hodinky ani korunu... Byl to nejdelší rok co pamatuju.

Nu a další krok : čím víc čekám, tím víc vidím VC nad PP. Do konce roku bych tohle chtěl rozlousknout a pak už asi jen čekat na dodání :-)

A pak už asi jen v klidu smazat profil tady :-D Bo už budu mít splněno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden takový postřeh k těm Overseas...Chvíli jsem je měl. Jsou to bezva hodinky, ale jedna věc mě na nich neskutečně štvala :-). Jak mají ty zářezy na lunetě, docela dost se v tom držel prach a podobný bordel. Dokážu si představit, že při každodenním nošení to může být docela otravná záležitost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me prekvapilo jak jsou ty VC "levne" kdyz kouknu na ch24 tak funglovky za ~365 za holy trinity steel sport model v ocely mi prijde hodne paradni (za cenu lehce pod jsou na ch24 Rolex LVc), o proti ROckam ktere jsou dneska za 500k je to vlastne dobrej deal :D Taky se mi libi ze maji v baleni jak tah tak gatora tak gumu, ono to pak boli vic to dokupovat zvlast a taky maji 150WR coz je dostatecne na cokoliv.

Upraveno uživatelem Exiztence
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky tohle (tah, guma, aligátor) a hlavně možnost rychlého přehození, je největší plus (pominu-li cenu a dostupnost).

A taky se mi líbilo co jsem někde viděl jak maj na tahu tu regulaci... Spolu se 150m hodinky na všechno.

A na otloukání by byly ty P01.

 

No postupně, postupně :-) tohle nechci uspěchat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

VC řada Overseas? Pokud ti nevadí absence hackingu, tak za mě nej:

 

ttps://www.vacheron-constantin.com/en/watches/overseas/overseas-dual-time-7900v-110a-b333.html

Tak dnes učiněn první z mnoha kroků... Poptal jsem dostupnost a cenu tohohle modelu:https://www.vacheron-constantin.com/en2/watches/overseas/overseas-self-winding-4500v-110a-b146.html

Tak uvidíme... Leden bude ten čas rozhodnutí... A nebo se na to vyseru a koupím Challenger :-D Ale to asi ne...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

×
×
  • Vytvořit...