Přejít na obsah

Omega a odolnost


Mar7in

Doporučené příspěvky

Pratele mam dotaz. Jelikoz mam spadeno, uz celkem dlouho, na POcka tak me napada zvlaste s nadchazejici sezonou, jak jsou na tom Omegy s mechanickou odolnosti. Kdyz tady tak koukam na fotky tak vetsinou vykukuji z podrukavu kosil a sak ;) Jsem celkem dost aktivni jedinec ( voda, hory, kolo, velmi casto a aktivne strelnice a podobne radovanky) a proto me zajima, zda POcka tento napor vydrzi. Na hrubou praci mam samozrejme tooly, ale nechci sebou vozit dvoje hodinky, podle toho co se zrovna vyvrbi Diky za Vase postrehy

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Provedl bych analýzu rizik. Na riziko vzniku problému během letní sezóny by se hodila třeba FMEA. Na konci bude pravděpodobně výsledek, že buď s sebou vozit hodinky dvoje nebo rovnou jen tooly :-) Já bych si ty POčka asi radši hýčkal :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Tohle je tu vseobecne oblibene tema v ruznych vlaknech. Cast lidi ti bude tvrdit, abys radsi s automatama na ruce ani netleskal a vubec si je hyckal. Ja naopak dlouha leta sve hodinky (vcetne AT) nosim velmi aktivne, vcetne vsech sportu a vse cajk, taky bych se toho nebal. Hodinky jsou na noseni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PO odkládám například na práce s bouracím kladivem, zednické práce, hrabání se v motorech, svařování, práce s motorovkou, výškové práce, střelbu atd. kde hrozí přímé poškození nebo extrémní vibrace.  Na tyto práce je mám obvykle v dosahu =odložené v autě, v kapse, tašce nebo v jiné bezpečné zóně a proto není třeba nosit dvoje hodinky.

PO beru jako sportovně aktivní hodinky a když jedu rekreačně na dovču, výlet s dětmi, jsou na ruce. Nemám problém je vymáchat při koupání, potápění, mít je na ruce při běhu, grilovačce atd..

 

Mechanické hodinky jsou dnes pro mě módní doplněk a mechanická hračka v době elektroniky.  Mechanické hodinky obecně vlastně nepotřebuju, jelikož se čas dozvím prakticky kdykoliv potřebuju. Na kole mám hodinky na tachometru, v autě i na motorce mám hodiny, doma mám hodiny takřka v každé místnosti, na TV mám hodiny, na compu mám hodiny anebo mám u sebe prakticky v 90% času v dosahu mobil nebo někoho s mobilem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady musí platit tak nějak selský rozum:-) Nepatřím k lidem co hodinky nosí jen v obýváku, ale na kolo, střelnici, chození po skalách a práci rukama bych si automaty nebral. V běžným životě "kancelářský a domácí krysy" je nesundávám. Strojek toho vydrží většinou dost (asi bych se bál toho střílení, golfu atd.), ale až je poprvé o něco jebneš budeš si nadávat - a s hodinkama jako PO to není moc těžký. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky moc vsem za postrehy. Podle vseho co jsem o nich cetl tak jsem mel pocit ze jsou to sportovni tooly A asi i budou jen jsou tu brany vzhledem k cene i trosku jinak kazdopadne diky ....

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mechanicky hodinky nemuzou bejt tooly na sekani dreva, horsky kolo a podobne. O cene to fakt neni.. proc by nekdo mel chtit na tezsi prace a sport nosit tezky automaty?

Na sekani dreva a heavy cinnosti jasne ze ne. Ale ostatnich 95% cinnosti by mely zvladnout. Ostatne jsou to potapky a ty byly vzdycky odolne. A na tvou otazku proc.... treba proto ze uz jsem tezce unaven ze vsech tech elektronickych hejblatek, chytrych nesmyslu a tak

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

PO to nejsou, ale jako odpověď snad stačí - už jsem to dával i jinam. Pobyt na střelnici a jiné outdoor kratochvíle zvládají na jedničku a bez ztráty kytičky. Možná jsem k nim za prase, ale zase na druhou stranu, zastávám názor, že se to musí nosit a ne se na ně prášit v regálu. A žijou. :)

post-15934-0-70951900-1556111180_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...