Přejít na obsah

zastavovanie novych tag heuer


Doporučené příspěvky

Zdravim,

chcel by som sa poradit ohladne problemu so zastavovanim automatov (sellita sw1000) v manzelkynych aquaraceroch. hodinky su nove (cca 4dni) po plnom natiahnuti zastavia vnoci po cca 2dnoch aj ked nich nosi niekolko hoodin denne. Je to na reklamaciu alebo im dat este sancu par dni ako keby na zabeh?

 

Ked stoja daju sa rozhybat aj pohybom takze usidzujem ze automaticky natah je funkcny aj led neviem do akej miery.

 

Dakujem za nazory David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív bych se odpíchl od toho, jestli je OK pero a chod, teda bych je natáhl rukou na max a nechal ležet, a zjistil jak je na tom rezerva chodu. Potom bych se začal zabývat samonátahem, teda jak dlouho to půjde po určitém čase AKTIVNÍHO nošení bez ručního natahování. Pokud to někdo nosí stylem sedění u bedny, tak to nenatáhne ani za celej den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik moc vsetkym, do piatku sme aj tak mimo takze ich este odskusame a ak sa budu zastavovat zbehnem ku AD kde boli kupene a uvidim co dalej. Este raz dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém. Důležité je zjistit, jestli jsou nenatažené hodinky schopné se samy rozběhnout při nošení. Pokud ne, je chyba někde v autonátahu. U mně to byl špatně upevněný rotor, který se protáčel aniž by současně plnil svou funkci. Hodně štěstí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To som skusal prve a automatom sa rozbehnu same. Mozno iba zatuhnutejsie mazivo neviem najist od kedy sa predava dany model. ref. wbd2312.ba0740 // prikladam aj foto

post-40061-0-20818300-1556013675_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...