WEP klíč
Publikováno 4.červen.2008 - 23:27

Publikováno 5.červen.2008 - 05:10

A je ten modem tvuj ci nekoho jineho?
Publikováno 5.červen.2008 - 07:44
V tom pripade, pokud je to Tvuj modem/router, tak nejjednodussi je ten klic proste nastavit znovu - predpokladam, ze se muzes pripojit i pres kabel a heslo na admina znas. Pokud ne, tak to jde vzdycky zresetovat natvrdo cudlikem.
Tohle je 100% jednodussi, nez jakakoliv snaha hacknout WEP klic

Pokud to neni Tvuj modem/router, tak se na to vykasli

Publikováno 5.červen.2008 - 08:12

Publikováno 5.červen.2008 - 08:12
V tom pripade, pokud je to Tvuj modem/router, tak nejjednodussi je ten klic proste nastavit znovu - predpokladam, ze se muzes pripojit i pres kabel a heslo na admina znas. Pokud ne, tak to jde vzdycky zresetovat natvrdo cudlikem.
Tohle je 100% jednodussi, nez jakakoliv snaha hacknout WEP klic

Pokud to neni Tvuj modem/router, tak se na to vykasli

jj, suhlas ... len aj ta MAC adresa sa da osulit, takze ja pouzivam kombinaciu WPA2 (myslim) a selekciu MACu ... na takove to domaci wifi routovani vcelku dostatocne, dufam :-)
Architecture begins where engineering ends.
Walter Gropius
Publikováno 5.červen.2008 - 08:51
Nejak mi to blbne...
OK, tak znovu

Ze se da filtrovani podle MAc adresy obejit, to vim, ale zaas tak mi to nevadi - prinejhorsim si nekdo obcas zasurfuje na me

A k problemu - pokud z jednoho PC na ten router muzes, tak se pripoj, nastav novej WEP a jedem dal

Tento příspěvek byl upraven od boo-beek: 5.červen.2008 - 08:53
Guest_YPO_*
Publikováno 5.červen.2008 - 08:52

ten modem(router) si musel nějak nastavovat a zadávat heslo - mělo by to vypadat nějak takhle
Publikováno 5.červen.2008 - 09:01
To mi pripomnelo...
Telefonat na IT podporu:
"Dobry den, mam takovy problem - nedari se mi prihlasit do jedne bankovni aplikace, pise mi to neco o spatnem heslu..."
"Hmmm... nejake dalsi informace? Vase uzivatelske jmeno? A davate spravne heslo?"
"Vite, ja jen zaskakuju za jednoho kolegu, takze pouzivam jeho jmeno - jnovak. A heslo davam taky stejne jako on - sedm hvezdicek..."
Publikováno 5.červen.2008 - 09:13
Telefonat na IT podporu:
"Dobry den, mam takovy problem - nedari se mi prihlasit do jedne bankovni aplikace, pise mi to neco o spatnem heslu..."
"Hmmm... nejake dalsi informace? Vase uzivatelske jmeno? A davate spravne heslo?"
"Vite, ja jen zaskakuju za jednoho kolegu, takze pouzivam jeho jmeno - jnovak. A heslo davam taky stejne jako on - sedm hvezdicek..."

... Chronomag není obyčejné fórum, být jeho členem zavazuje ... nechovat se jako vůl, i když tím volem jsem ...
Stowa Antea / Rolex Datejust II 116334 / TAGHeuer Link WJ201B.BA0591
Publikováno 5.červen.2008 - 09:26
Publikováno 5.červen.2008 - 09:28

Guest_YPO_*
Publikováno 5.červen.2008 - 09:38

Tento příspěvek byl upraven od Pedroso: 5.červen.2008 - 09:40
Publikováno 21.červen.2008 - 20:07
Tak to máme stejně :-) Taky WPA2 + MAC. Ještě je možné "skrytí sítě", ale do toho se mi moc nechce, musel bych asi na notebooku vždy znovu dávat manuální připojení, takhle se mi připojí automaticky.
Jinak odchytit WEP nebo WPA klíč je prý možné dlouhodobým sledováním provozu, bohužel to neumím, to už je vyšší dívčí, ale hodilo by se mi to třeba na dovolené, teď jsem byl v Dom. rep., za 30 minut Internetu tam chtěli 5 USD a přitom "ve vzduchu" bylo několik (zašifrovaných) Wi-Fi :-(, takže kdyby se někdo chtěl pustit do on-line "kurzu" nebo zorganizovat nějakou "tématickou Lan-párty", vůbec bych se nezlobil :-)
Publikováno 23.červen.2008 - 23:27
NINTENDO Switch
Publikováno 23.červen.2008 - 23:43
Jinak odchytit WEP nebo WPA klíč je prý možné dlouhodobým sledováním provozu, bohužel to neumím, to už je vyšší dívčí, ale hodilo by se mi to třeba na dovolené, teď jsem byl v Dom. rep., za 30 minut Internetu tam chtěli 5 USD a přitom "ve vzduchu" bylo několik (zašifrovaných) Wi-Fi :-(, takže kdyby se někdo chtěl pustit do on-line "kurzu" nebo zorganizovat nějakou "tématickou Lan-párty", vůbec bych se nezlobil :-)
mam aj skryte meno siete ... a logoval som sa normalne, zblblo mi to vzdy tak raz za 20 pripojeni, a to mi stacilo restartovat notas a chytil sa, naklepavat kluc sa mi fakt nechcelo ...
aj ked teda po tom, co sa frajerka (teraz uz ex) zbalila aj s notakom, router som odpojil a konektujem sa rovno do modemu, na jeden notak siet nie je treba, som zistil :-D
Architecture begins where engineering ends.
Walter Gropius
Publikováno 24.červen.2008 - 09:58
Hm, starší, ale zajímavý, něco novějšího by nebylo :-) ?. I když teď je mi to už na nic, no ale na přiští rok na dovolenou by se hodit mohlo :-)
Publikováno 24.červen.2008 - 10:00
aj ked teda po tom, co sa frajerka (teraz uz ex) zbalila aj s notakom, router som odpojil a konektujem sa rovno do modemu, na jeden notak siet nie je treba, som zistil :-D
Wi-Fi je dobré i při jednom notebooku. Rád si ho beru do postele a už jsem ho měl i na záchodě :-). Navíc jsem takhle nemusel pracně rozvádět po bytě kabelovku (jsem připojen přes UPC). Zásuvku mám hned nade dveřmi, do ní píchnutý modem UPC a router a je to.