Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD


pigger

Doporučené příspěvky

To by byla pravda, kdyby byl shortage na všechno, ale vyprodaný jsou hlavně jen profesionální ocelový modely.

Já mám zkušenost, že právě ocelové modely byly vidět víc. Nejsem úplně odborník na Rolexy, ale mám pocit, že hodně ocelových modelů bylo okolo 40mm a to je tak akorát na jejich ruce, aby to působilo jako velké Rolexy, ale ještě nebylo oversized. Navíc to nosili hodně na volno :-)

Je to jako s těma čínskýma modelama evropských automobilek. AUDI A6 LONG, MERCEDES E LONG, BMW 5 LONG? Modely jen pro Čínu, resp. z čínských továren. Prostě jsem za to zaplatil, tak to musí být velké :-)

 

Rolexy jako OP, DD, DJ, nosili Číňani, kteří už to tolik neřešili, měli ty svoje Rolexy i třeba full goldy apod. a taky jiná auta ( exotika jako Masserati Quattroporte, Porsche Panamera apod.) A kupodivu s něma byla i rozumnější řeč.  Pracovní název, chytrý Číňan. Prostě už to nebyli takoví pozéři. Ale zase jich nebylo tolik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nasel jsem na Rolexforum - rocni produkce daytona 14 K, Hulk 50K, SD43 25K, BLNR 45K, Sub 100K, nevim jak je to validni info a samozrejme u urcitych modelu to neni rozdeleno na ocel a dalsi ... nicmene to neni mnoho.

 

Pokud to tu bylo, tak se omlouvam.

 

Rolex vyrobi pres 2000ks chodinek za den.. Celkova rocni produkce se dnes bude pohybovat pres 800 tisic ks. Mam takovy pocit, ze to je dostatecna kadence.. Jestli se rocne ale vyrobi pouhych 50 tisic Hulku, tak to potom chapu ty ceny, hodne raritni zalezitost pro znalce ..  :notworthy:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na omegaforu uvadi jeden clen temer 800 tis COSC certifikaci pro rok 2015, na Wiki take operuji s cislem 800 tis., ale je temer jiste, ze dnes to bude jeste vice.. Asi by slo v nejake vyrocni zprave (?) dohledat presny udaj, ale nechtelo se mi s tim uz ztracet cas, je to kazdpadne hodne velky cislo  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

50 neni malo, pokud je produkce jak se uvadi mezi osmset a mega, tak na sportovni ocelove modely muze pripadat opravdu neco kolem toho uvedeho cisla z rolexfora(jinak debata stejna jako zde:-). Od toho je nutne odecist jiny material nez ocel a pricist modely, ktere tam nejsou zahrnuty, tedy exp. Ale porad jsme nekde kolem dvouset +, myslim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...