Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD


pigger

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Všechno důležité už tady zaznělo, ale čistě pro ilustraci - nezkoušeli jste někdy poptávat GT model od Porsche (GT4/3/2 RS)? To je teprve něco, představte si takový bundle s Panamerou a skladovým Cayennem, oba nejspíš hnědý s hnědou kůží, slabý motory a s keramikama, protože ji dealer objednával v pátek večer a pospíchal domů. Nechcete? Kupte si starou GT3 za 120% ceníku.

Rolex situace je proti tomu ještě výborná. To je zkrátka dnešní ekonomika.

 

No a teď - Jaguar má taky svoje svoje limitované modely, jenže je jich víc, než by trh chtěl...no a voilá, nikdo to nechce, protože to ztratilo ten punc totální nedostupnosti a nedrží to cenu. Chtěli bychom my ocelové Rolexky, kdyby se válely všude po zemi? Upřímně tomu nevěřím (minimálně ne všichni), protože krásné stroje umí i ostatní. Tak například Jaegery chytají prach a za Vacherony vám snad přijdou domů i vydrhnout koupelnu. Takže je to zkrátka kruhová situace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte někdo zkušenost s čekačkou na Daytony? Slyšel jsem, že je to kolem pěti let, ale nechci tomu věřit :-/ Měl někdo z Vás to štěstí?

Někteří štěstí měli a mělo by to být snad i dokonce víc než 5 let... Ale prej už waiting listy neexistujou tak nevim... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 let je ještě optimismus. Ano, mohlo být i dřív, ale to v případě zapsání někdy před vypuknutím tohohle šílenství.

 

A ano - především- waitinglisty jako takové nejsou. Přijde-li člověk z ulice, je na imaginarním pořadí jako poslední, což ovšem znamená, že se na něj taky nikdy nedostane. Je potřeba být zákazníkem, ne chtít jen Daytony a nic jiného.

Upraveno uživatelem M.S.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...