Přejít na obsah

Dotaz k předvybraným Seiko


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

za absolutorium vysoké budu rodinkou obdařen hodinkami/příspěvkem na ně.

 

Budou to moje první trochu lepší hodinky a předběžně jsem vybral Seiko SRPC93K (Save the ocean, samurai)

Rád bych se zeptal, co si o těchto hodinkách myslíte (spíše po tehnické stránce atp., případně doporučení něčeho podobného/jiného ve stejné kategorii. Subjektivně se mi velmi líbí)

 

Nadto jsem si všiml, že jdou na Amazonu sehnat asi o 3k levněji - doporučujete nákup zde či z jiného zahraničního shopu, případně kde nakupujete? Drobnější předměty nakupuji běžně, tady bych se nerad spálil, ale třeba zrovna tomu Amazonu celkem věřím. Neočekávám, že budu u takovéhoto produktu uplatňovat práva z vadného plnění, ale nemají náhodou třeba roční záruku i tady, jako některá mezinárodní elektronika?

 

Velice děkuji za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si je budeš kupovat na dálku, hrozí ti u současné produkce Seika, že ti přijde něco, co nebude lícovat viz třeba toto vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/125190-seiko-chapter-ring/ a pak z nich budeš mít zkaženou radost.

 

Skoč si je radši koupit do obchodu, jestli to bude k takový příležitosti, budou to definitivky a nějaký ten tisíc navíc tě úplně trápit nemusí. Horší by bylo, kdybys je pak chtěl prodávat, Samuraje i Želvy jdou celkem dolů, pokud to není limitka, takže to se vyplatí mrknout tady na fóru po jetém kousku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje prvotina mezi automaty byly před více než dvěma roky želvy PADI a dodnes je moc rád nosím - střídám je s mými novými Oris Aquis Date a jsem spokojený. Strojek mi v těch želvách dělá cca 10 sekund do plusu. Jak píše Vojta, určitě zajdi hodinky omrknout někam (Helveti, Koscom, atd.) osobně a to slícování si tam pečlivě omrkni. Je to, stejně jako želvy, nižší model této značky, tak nemůžeš chtít zpracování jako má Grand Seiko (tohle ber s humorem). Za mě jsou Samuraie fajn hodinky, robustní, za tu cenu kvalitní a tebou vybraná edice se mi líbí. Ta modrá bude fajn na léto... Ale určitě mrkni na ten výběr osobně - Samuraie měly i spoustu speciálních i limitovaných edicí (naposledy snad Dawn Grey). Tak přeji šťastnou ruku a věřím, že se ti budou líbit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...