Přejít na obsah

cena hodinek seamaster DIVER 300M "James Bond"


bloke100

Doporučené příspěvky

Jsem překvapen z toho, jakou reakci vyvolá můj dotaz na cenu hodinek Omega.

Opravdu jsem nečekal, že se mi někdo ozve s nabídkou ke koupi.

No nalijme si čistého vína. Teprve poté co jsem Ti napsal rozptyl ceny, jsi doplnil fotografie jako k inzerátu. Ještě pořád chceš aby si ostatní mysleli, že jsi to nechtěl prodat???

Na prodeji není nic špatného, ba naopak. Máme rádi nákupy a prodeje, a radujeme se nad novými kousky, stejně i nad tím, když prodáme něco, co už jsme si dostatečně očuchali. Problém je v tom, že pokud chceš prodávat a nemáš 50 příspěvků, měl by se za Tebe někdo zaručit, a prodávat místo Tebe. A to za pevnou, a zveřejněnou cenu. Pak je vše OK. No podle reakcí ve vlákně to vypadá, že máš asi velmi konkrétní představu o ceně, a ta je výše než je cena, za kterou od Tebe potenciální kupci, chtěli výhodně nakoupit přes SZ. Nevím jestli to tu někdo někdy udělal, ale formálně správně je možná umístit prodej třeba na aukro, a tady se o tom zmínit ve vlákně o tom co je kde na prodej. Ať Ti ten prodej dobře dopadne. Nemyslím to zle, jen si myslím, že tu je nějaká kultura a nějaké pravidla, a ty by se měly dodržovat.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

vidím to jako jasné porušení pravidel,které jsem bohužel nezachytil v zárodku a teď už je to asi jedno ;) ..... docela se divím,že nepřišel ani žádný report - možná kvůli tomu,že se jedná o Omegu :)

 

ocením, když "prodávající" obohatí fórum i o něco jiného než prodejní inzerát ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravidlo "50" je fajn a mělo by eliminovat kšeftaře. V pořádku, to beru.

 

V tomto případě ale prodejce evidentně něco dostal, to něco nechce, je to nové, se všemi doklady a krabicí. A nabízí to výrazně levněji, než byla pořizovací cena.

Hodinky ho třeba vůbec nebaví a chce jen jednorázově prodat. Proč ho tedy nutit do 50 příspěvků? Kšeftař to nebude a už sem asi ani nepáchne.

Jeho příspěvek/inzerát mi nevadí.

 

To, že prodává dárek, je věc druhá, ale nepřísluší mi to hodnotit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

OK :) ..... už se těším,až se v podobném duchu objeví nějaké odrbané primky, které někdo dostal darem a nehodí se mu ...... jooo nová Omega je Omega a za lidový peníz dobrá koupě, proč na to upozorňovat ;)

 

celkem trefně to napsal Cyber v posledním příspěvku na předchozí straně (v duchu,že jsou i jiné prodejní nástroje než narušovat nastavená pravidla po kterých voláte jenom, když se to hodí)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to all: Na jednu stranu rozumím Cyberovi, chápu, co napsal, asi má pravdu... bloke100 se tady něco zeptal, dostalo se mu odpověďi a měl pak zareagovat jinak než zaregoval tím, že sem dal ty fotky, možná proto to pak vypadalo ( jako nabídka k prodeji???), ale už bych to dále nerozváděl... To ví jen on sám, jak to zamýšlel...

 

Z jeho strany na obhajobu, přišel sem poprvé a po radě od Cybera opravdu sem dal fotky, ať víme, jak to vypadá, o tom, že by zde je nabízel za nějakou cenu, nepadla ani zmínka, to je třeba taky si přiznat...

 

Vlákno už je o ničem, zbytečně se bude tady rozvíjet další diskuze...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...