Přejít na obsah

Rolex vs repelent


IzTaPa

Doporučené příspěvky

Ted uz je pozdě (taky tipuju spis ulepene nez naleptane sklo), ale lepsi jsou prirodni zpusoby odpuzovani komaru.. manzelka dava do francovky hrebicek a fenykl.. a ja davam přednost cesneku s pivem.. :-)

 

https://www.ireceptar.cz/zahrada/8-osvedcenych-receptu-na-prirodni-repelenty.html

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

minuly tyden jsem manzelce cistil bryle ma kolo, ma nejaky adidasky, ale skla jsou carl zeiss tmava s dioptriemi, normalne vlahou vodou a mydlem, potom to vysusim papirovym kapesnikem, nevsiml jsem si, ze mame omylem nejaky kapesniky napusteny buhvijakym balsamem, co se stalo jsem vubec nepochopil - ten balsam normalne ponicil vrchni vrstvu skla, spis teda polykarbonatu, sranda za 12 tisic :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Zásadní je u repelentu informace, že nebyl testovaný na zvířatech :D

 

Mimo to je vhodný pro vegany.

Vegani jsou totiž podobní jako rolexáři. Každému o výhodách svého přesvědčení řeknou a vidí to jako jediný možný a ten nejlepší směr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť na to na zadní straně straně výrobce jasně upozorňuje. Podle mě to u yachtů vyvolalo alergickou reakci :) díky za report, další věc, na kterou si musí našinec u hodinek s vnějším antireflexem dát pozor. Rolex asi dobře ví, proč na safír z venkovní strany nic nedává, kromě flusance teda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zřejmě opravdu ideální věc třeba na takový moony s plastem, na parádním krokoušovi.Nebo super leštěný béčka s tim jejich AR. No to je fuk, to řešíme jen my, ale co to musí udělat se sliznicí dětí, když je tim postříkáte a ten sajrajt vdechnou.

Tak ja myslim ze ty s vysokym obsahem DEETu jsou obecne pro oblasti kde se chces vyvarovat kousnuti, tj tropicke oblasti kde ti hrozi malarie, dengue a jiny mnamky ne uplne k nam do lesa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...