Přejít na obsah

Green Seamaster 300 malach cif


Snow

Doporučené příspěvky

Omega Green Seamaster 300 s malachitovým ciferníkem

 

Omega pro model s malachitovým číselníkem vybrala model  Seamaster 300, ktwerý vychází z typu z roku 1957. Srdcem hodinek je strojek 8973. 

 

Malachit, který Omega dovezla z Jižní Ameriky je staletí vyhledáván pro svou více vrstevnou strukturu zelené, která připomíná dřevo. Keramická vložka a řemínek jsou též ve stejné barvě. Hodinky jsou vyrobeny buďto ve ve zlatěa pak stojí hezkých 24 700? nebo v platině pro ultratěžké fandy, kteří vyklopí 39 300 ?. Jo, ještě bych zapomněl na průměr, který je rozumných 41 mm.

 

 

Omega-Seamaster-300-Malachit-liegend.jpg

 

 

source:  https://www.watchtime.net/uhren/omega-gruene-seamaster-300-mit-malachit-zifferblatt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zeleným malachitu a modrým lazuritu se už nějakou dobu dělají v platině. Zajimavý je, že tohle je (alespoň podle obrázku) první verze modernich 41mm Seamasterů 300, které nemají indexy zahloubený do cifru. A stejně jako u 39mm Seamasterů 300 '57 jsou líp čitelný než klasickej sendvič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tyhle krásky jsou jedny z mala hodinek, který si umim představit v OWG režimu. Na mý ruce vypadají pořád ještě decentně, výška je v pohodě. Zkoušel jsem si je ve Francii (ne tyhle, ale jejich platinovou verzi, ktera stála strašnej nesmysl).. Tahle modrá verze má prý být dostupná na podzim, je mnohem levnější, v odolnějším matroši a hlavně mapa na cifru je dělaná jinou technologií a vypadá mnohem líp nez ta ručně malovaná rozplizlá na platinovkách. Když o nich byl na Monochrome článek, psal jsem o tom ve statusech.

 

Na YT jsou už i promo video s modrejma, pár videí se staršíma platinovkama plus je po netu pár živejch fotek nkvejch modrejch ocelovejch. Jsou boží.

 

A určitě by si zasloužily vlastni vlákno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou peckový a presne jak pises, ta modra je luxusni s pusobi na me o dost lepsim dojmem nez ta svetla plati verze.

Myslim si ze tenhle kousek jasne dava na prdel rlx Skydweller, resp. me se libi vic a cena je nekde skoro na pulce... takze za me jasna volba;-)

No asi si na ne policim a pak bude i to vlakno;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

L2L není u seamaster pouzdra tak hroznej, tak neházej flintu do žita :) jsou nižší a pohodlnější než 43,5 Planet Oceany. Ale malý hodinky to nejsou. Řekl bych od 18 cm zápěstí se to dá a od 19 cm je to ideál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neznám nic většího než 41mm, co by sedlo na můj 16cm salám :-D. Ale samozřejmě to zkusím. Nedávno mě překvapila jedna věc - když se na hodinky dívám v zrcadle, snesu o jedno číslo větší :-).

A já jsem si říkal, že jsem asi divný, ale fakt v zrcadle mi připadají i větší hodinky naprosto v pohodě :D Mám necelých 17 cm zápěstí a na ruce se mi zdají velké i Moony, ale seru na to, protože v zrcadle vypadají na ruce super a tak mě asi vidí i ostatní :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je živý video s povídáním v cizím jazyce. Z videa to vypadá, že chlapík neodšroubovával korunku, ale měl to už předpřipravený (korunka je samozřejmě šroubovací). Jeden postřeh - jsou to nádherný hodinky, jen na rozdíl od produktovek je barva cifru naživo v takovým zvláštním petrolejovým odstínu. Může to být jen osvětlením, nebo antireflexem, čert ví... ale hrozně se to tluče s modrým gumákem. Takže buď na tahu, nebo na černým řemeni či gumě. Jinak ale veliká paráda, ten cifr se na světle fantasticky mění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to bomby, krasnej relief na cifru ten bude na svetle neskutecne kouzlit v kombu s tou modrou... no a na tahu urcite krasny a k tomu cernou gumu(za me teda klidne i modrou;-)) a je vymalovano! Dalsi skvelej pocin Omegy! Slapou do toho slusne posledni dobou. Zaplatpanbuh za to!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...